UA to Calgary🇨🇦
-
Минулий раз мені дали 1 адресу. Але я знайшла іншу і зробила як краще
-
Вас тут ніхто не повчає, просто звикніть робити як всі, а не шукати «десь ближче» трошки це не те місце, вам дали локацію і дали інструкції, що не зрозуміло? Якби були ще адреси напевно прописали би?
-
Кто соскучился по нормальным кальянам?💨 Занимаемся доставкой на дом люксовых кальянов и табаков (must have, azure, darkside, tangiers) По всем вопросам пишите) instagram.com/hookah_delivery_calgary?igshid=YmMyMTA2M2Y=
-
Так ні в чому. Це ви пристали
-
Але якщо ви звикли ні шагу вліво ні шагу вправо по інструкції, то будь ласка. Я спитала лише ще одну адресу якщо хто знає. А не підходи в святій Канаді і що мені спала така вдача отримати в черзі підпис
-
Тоді в чому запитання? Якщо у вас є адреса, дерзайте. Вас тут ніхто не повчав і повчати не збирається, відповіди по суті.
-
Магазин «Калинка»
-
Всем привет! В связи с переездом продаем свой family car - Ford Edge 2013. Пробег: 251 тыс км, черного цвета, бензин, автомат. Комплектация автомобиля: • Кондиционер • Круиз-контроль • Камера заднего вида + задний парк ассист • Электростеклоподъемники • Электропривод зеркал • Подогрев передних сидений • CD/MP3-проигрыватель • Панорамная крыша • Кожаные сиденья Автомобиль в отличном техническом состоянии, без каких либо проблем, ничего покупать/менять - не нужно. ТО проводилось 1000 км назад. Обслуживалось регулярно у официалов, есть Carfax Report, без ДТП, не бита градом, лобовое стекло - целое. Покупалось у коренной канадской семьи, которая обслуживала авто по регламенту. Продаем в связи с переездом. Цена, фото - пишите в личку
-
З цим згодна
-
Я точно не можу сказати, але бачу вже багато чатів говорять про те, що в Альберті буде так як в Манітобі. Що прийти і поміняти просто, без теорії і практики