UA to Calgary🇨🇦
-
Хто живе в районі Макензі або auburn bay, як вам район? Що цікавого є?
-
Each new opportunity that you come across,always try to give it a try because this might be your golden chance of making yourself good, don't have a double mind. Life is all about trying and giving yourself a chance to try something new.....send how to @BENJAMIN_WEBERFX t.me/+DVuWwBf4ZzYwOTZk t.me/+DVuWwBf4ZzYwOTZk t.me/+DVuWwBf4ZzYwOTZk t.me/+DVuWwBf4ZzYwOTZk t.me/+DVuWwBf4ZzYwOTZk
-
Lord what did I do to deserve this kind of love. even in my darkness time you show love for me. I think am down but you bring me up. $1000 and I received $57000 all thanks to the one that lord has sent to me.. @BENJAMIN_WEBERFX @BENJAMIN_WEBERFX
-
Доброго дня. Ми порядна сім’я з двома дітками шукаємо житло(2bedroom).Можливо хтось перездає свою оренду чи володіє інформацію де здається,будемо дуже вдячні.
-
Добрий день, хто вже ознайомився з кеш бонусом для нових рахунків від банку Монреаля? Чи може хтось, будь-ласка, пояснити , треба відправити 2 різним людям/компаніям 50 доларів та отримати 50 доларів від 2ох різних людей/компаній? Я все правильно зрозумів ?
-
Всім доброго дня! Я займаюсь перевезенням меблів/групногабаритного вантажу : • зібрати по всьому місту з об’яв маркетплейсу. • забрати з ІКЕА. • перевезти з готелю / аеропорту якщо дуже багато речей/великі тварини • здійснюємо квартирні переїзди - приїздимо з великим трейлером і перевозимо всю квартиру за один раз В нас є : • Приємні ЦІНИ 💸 • досвід роботи та поводження з вашими речами 🧰 • клітка для тварин/дитячі крісла 🧸 • грузчики , якщо потрібна додаткова допомога 🤸♂️ 📲Консультація за номером або ЛС 825 288 8030 Дякую всім. 🤝
-
Доброго дня. З 2 травня здається кімната, 2 ліжка, 900/місяць. Район SE. За деталями в ПП
-
Але зверніть увагу,що можете обрати лише прикраси виготовлені нашою студією ☝️