UA to Calgary🇨🇦
-
IBAN
-
4 роки
-
Для имиграции только у тех что по ссылкам указаны
-
Если вы уже в Европе то этого уже много. Осмотр за два-три дня и гоу
-
В связи с переездом продаем свой family car - Ford Edge 2013 SUV, AWD Sport edition. Пробег: 251 тыс км, черного цвета, бензин, автомат. Комплектация автомобиля: • Кондиционер • Круиз-контроль • Камера заднего вида + задний парк ассист • Электростеклоподъемники • Электропривод зеркал • Подогрев передних сидений • CD/MP3-проигрыватель • Панорамная крыша • Кожаные сиденья Автомобиль в отличном техническом состоянии, без каких либо проблем, ничего покупать/менять - не нужно. ТО проводилось 1000 км назад. Обслуживалось регулярно у официалов, есть Carfax Report, без ДТП, не бита градом, лобовое стекло - целое. Покупалось у коренной канадской семьи, которая обслуживала авто по регламенту. Продаем в связи с переездом. Цена, 10500$
-
Дякую
-
Інформація з іншого чату:⬇️ Тільки що замінила українське водійське посвідчення на Альбертівське, ось процедура: 1. Якщо у вас немає Alberta ID Card, тоді ви маєте здати тест на зір та зробити фото прямо у реджестрі. Ваші укр права забирають, видають тимчасові паперові, і через 2 тижні пластикові приходять на пошту. 2. Якщо у вас є Alberta ID Card, то процедура обміну прав виглядає так само, окрім двух моментів: - Вам не треба робити фото та здавати тест на зір - Вам потрібно приїхати в Реджестрі саме в години, коли працює government, це з 9:00 до 12:00 та з 13:00 до 16:00 (краще вранці). Це пов’язано з тим, що робітнику реджестрі потрібно зробити запит у government та подзвонити, щоб вони дали формальну згоду. ЯКЩО У ВАС є ALBERTA ID, тоді ви отримуєте пластикову картку, яка являє собою права + айді (два в одному). І саме тому така процедура. Здавати теоретичний або практичний тест не потрібно. Сьогодні в мене все зайняло 15 хвилин, включаючи їх дзвінок в government. Коштувало 56 дол (оплата тільки за пластик). Черги не було.
-
У мене є айді, мені робили зір та віддали айді назад і дали папір і сказали шо права будуть через 2 тижні,
-
Якщо знайдеш інфу маякни і мені, дякую