Skip to content
  • Home
  • Categories
  • Recent
  • Tags
  • Popular
  • Users
  • Groups
Skins
  • Light
  • Cerulean
  • Cosmo
  • Flatly
  • Journal
  • Litera
  • Lumen
  • Lux
  • Materia
  • Minty
  • Morph
  • Pulse
  • Sandstone
  • Simplex
  • Sketchy
  • Spacelab
  • United
  • Yeti
  • Zephyr
  • Dark
  • Cyborg
  • Darkly
  • Quartz
  • Slate
  • Solar
  • Superhero
  • Vapor

• Default (Lux)
  • No Skin
Collapse
Ukraine Tryzub and Canada Leaf
  1. UKRAINIANS ON THE CANADA MAP
  2. Categories
  3. Вільне спілкування
  4. UA to Calgary🇨🇦

UA to Calgary🇨🇦

Scheduled Pinned Locked Moved Вільне спілкування
111.5k Posts 9.2k Posters 159.3k Views
  • Oldest to Newest
  • Newest to Oldest
  • Most Votes
Reply
  • Reply as topic
Log in to reply
This topic has been deleted. Only users with topic management privileges can see it.
  • T Offline
    T Offline
    Bilous Ser
    wrote on last edited by
    У мене є айді, мені робили зір та віддали айді назад і дали папір і сказали шо права будуть через 2 тижні,
    1 Reply Last reply
    0
  • t771831158T Offline
    t771831158T Offline
    Николай Пономаренко
    wrote on last edited by
    Якщо знайдеш інфу маякни і мені, дякую
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Maksym
    wrote on last edited by
    Добрий день, шукаю фотографів в Калгарі які хочуть поповнити своє портфоліо, та зробити хороший контент, напишіть в лс обговорим все💋
    1 Reply Last reply
    0
  • t224739867T Offline
    t224739867T Offline
    Tim
    wrote on last edited by
    Так, зараз затестив 3.43 переслав
    1 Reply Last reply
    0
  • t746274145T Offline
    t746274145T Offline
    Snizhana
    wrote on last edited by
    Різні умови. В мене за годину+tip
    1 Reply Last reply
    0
  • t224739867T Offline
    t224739867T Offline
    Tim
    wrote on last edited by
    У вас мова на телефоні не англійська?
    1 Reply Last reply
    0
  • t511266054T Offline
    t511266054T Offline
    Alisa Taranenko
    wrote on last edited by
    Приложение вечно тупит и суммы скачут ,иногда с 20 попытки норм ,но сегодня безуспешно .Там в правом верхнем углу есть значок чата ,через чат бот можно сделать перевод с конкретной суммой которую хотите перевести 🙃
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Igor
    wrote on last edited by
    Без проблем працює.
    1 Reply Last reply
    0
  • t720495939T Offline
    t720495939T Offline
    9iTochka
    wrote on last edited by
    Добрий день, хто проходив співбесіди для survival job типу робочого на будівництві/складі/вулиці. Які запитання задають на співбесіді ?
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Igor
    wrote on last edited by
    Без проблем працює. Мова телефону англійська
    1 Reply Last reply
    0
  • t1279578237T Offline
    t1279578237T Offline
    Ольга
    wrote on last edited by
    Добрый день всем, помогите пожалуйста кто может. Я долго не могла решиться написать такое но увы, уже нет вариантов , пишу во все группы. Мы семья с 3-х человек я, моя младшая сестра и мой муж, находимся в Калгари уже 2 месяца, мы не можем найти работу мы обошли много разных заведений, агенций, онлайн кидали свои резюме, та и просто ходили по многим местам и разносили резюме как листовки. Муж говорит и понимает английский на среднем уровне, у меня хуже но я учусь. Такая ситуация не ловкая за следущий месяц уже нечем будет плотить за полный месяц проживание в квартире мы не знаем что делать, денег практически нет. Может кто-то работает уже где-то и нужны работники или же есть знакомые у кого на работу требуются люди. Помочь нам ни кто не может так, как в Канаде нет совсем знакомых, в Украине остались только родители которым нужно так же помощь от нас. Если есть хоть какая-то работа мы согласны на любую! Спасибо за внимание.
    1 Reply Last reply
    0
  • t457137121T Offline
    t457137121T Offline
    Мaria
    wrote on last edited by
    Завтра будет ярмарка вакансий в церкви, идите, большой шанс,что найдёте работу.
    1 Reply Last reply
    0
  • t1279578237T Offline
    t1279578237T Offline
    Ольга
    wrote on last edited by
    Спасибо большое, записана) надеюсь найду работу!
    1 Reply Last reply
    0
  • t379513650T Offline
    t379513650T Offline
    Maku Sa
    wrote on last edited by
    Доброго дня!! Хтось відсилав речі з України в Канаду поштою, якщо так то послугами якої фірми чи організації користувались?
    1 Reply Last reply
    0
  • t443969884T Offline
    t443969884T Offline
    Яна
    wrote on last edited by
    Добрый день, кто знает где такие купить?
    1 Reply Last reply
    0
  • t1341866561T Offline
    t1341866561T Offline
    Рустам
    wrote on last edited by
    Скажите а на какие права меняю на 5 или 5 фулл ?
    1 Reply Last reply
    0
  • t773033940T Offline
    t773033940T Offline
    Кирилл
    wrote on last edited by
    Добрый день,кто проходил медикал экзамен можете подсказать можно ли как то посмотреть что с ним все окей?Ибо нам когда мы его проходили сказали что можно посмотреть результат в IRCC,это так?Мы просто не нашли где именно
    1 Reply Last reply
    0
  • t2002182156T Offline
    t2002182156T Offline
    Vadim
    wrote on last edited by
    Доброго дня! Де в Калгарі можна знайти смачні ролли/суші ? Не за мільйон грошей)
    1 Reply Last reply
    0
  • t690256121T Offline
    t690256121T Offline
    Leonid Petrov
    wrote on last edited by
    ✅ Довіренність в Канаді для України два способи. Це спосіб для будь-якого нотарільного докуменут (згода, заява, тощо) 1. Зробити доручення, зловивши слот на сайті консульства через два місяці. На сайті консульства описана процедура офрмлення, тому не буду її описувати. 2. Спосіб для того у кого немає часу чекати 2 місяці, я своє доручення, яке вже використав в Україні оформив за 3 тижні. - Починаєм з тексту доручення, отримуємо від українського нотаріуса узгоджений текст документу, який задовільніє сторони процессу. Не треба робити текст у одного нотаріуса, а потім проводити дії у іншого. Потрібно робити все в одному місці, таким чином зберігається відповідальність сторін. - Тест документу документу потрібно перекласти, можна самому, через ChatGPT або у перекладача. Я переклав через ChatGPT. Все ок, перекладає супер. - Роздруковуємо переклад, та ідему до канадського нотаріуса – Notary Public, засвідчення доручення Power of Attorney коштує 65 долл. - Далі нам потрібно зробити аутентифікацію підписа ноатріуса – робиться по Альберті тут (htt ps://www.alberta. ca/document-authentication-other-jurisdictions-countries.aspx) – пробіли убрати. Коштує 10 долл за документ, оплата он-лайн, квітанцію потрібно роздрукувати. - Відправляєте по вказаному на сайті адресу. Canadian Post – Xpress Past з трекінгом. Два конверти великий туда, маленький обратно, меленький вкладуєте із документами, квітанцією та супрводжувальним листом. Десь 35 долл за два конверти. Трекінгові номера на конвертах потрібно записати/сфотографувати, можна відслідковувати потім на сайті/в застосунку. В супроводжувальному листу у вільній формі пишите свої контактні дані, просити провести аутентифікацію документу для легалізація в українському консульстві, для використання в Україні. Відправляєте 2 дня туда 2 дні обратно. У меня вони в той же день як отримали, відправили назад, з рунку трекінг про отримання у вечері вже повідомлення що іде обратно, хоча на сайті вказані строки 5-7 днів. - Ітак вам прийшли обратно документи з аутентифікацією, до цьго часу ви вже плануєте відправку на легалізацію в консульство в Едмонтоні. Потрібно сплатити кунсульський збір 67 долл канадських (терміново 134 долл за 11 день) – ідете в банк виписуєте Bank Draft на Consulate General of Ukraine. Заповнюєте заяву на легалізацію, скачується із сайту консультва, розділ консульськи послуги -> легалізація документів. Заяву, Bank Draft, Аутентифікований документ відправляєте в консульство в Едмонтон, знову тим самим способов із двома конвертами – 35 долл. - Ви отримали доручення назад – потріно його відправити в Україну. Є два способи: - 1. Мист – 4-6 тижнів, якщо це доручення на продаж нерухомості, то воно дії 2 місяці від пидписання у канадського нотхаріуса, тому якщо потрібно швидше то спосіб - 2 .через DHL, коштує це 190 долл в моєму випадку, та іде 2 тижні, по факту прийшло за 9 днів. Все довіренність в Україні. ) Потрібно перекласти нотаріально, та використовувати за призначенням.
    1 Reply Last reply
    0
  • t823425983T Offline
    t823425983T Offline
    Ann
    wrote on last edited by
    Всем привет;) . Я снимаю квартиру в Даун Тауне. И ищу девочку для совместного жилья. Все подробности в лс.
    1 Reply Last reply
    0

• Login

• Don't have an account? Register

• Login or register to search.
  • First post
    Last post
0
  • Home
  • Categories
  • Recent
  • Tags