UA to Calgary🇨🇦
-
Усім привіт, якщо хтось цікавиться умовами мобільних операторів або хоче собі якийсь кращий план - я можу консультувати щодо цього. Або якщо хтось цікавиться умовами телефону в кредит від оператора - теж можу розповісти щодо цього. Гарного дня🌸
-
Добрый день🌺 Меня зовут Юлия ,я парикмахер колорист,я за здоровье и качество ваших волос,жду вас по адресу 6449 Crowchild Trail SW #6, Calgary, AB T3E 5R7 Мои работы можно посмотреть здесь instagram.com/danaeva.hair?igshid=YmMyMTA2M2Y= 🌷🌷🌷🌷🌷🌷🌷🌷
-
Наращивание ресниц в Калгари -Кресло-реклайнер вместо простой кушетки -Украинские материалы -Носка от 4 недель -Бесплатная парковка -Есть онлайн-запись dikidi.net/16120 - Инстаграм instagram.com/resni.zp (отзывы, прайс - в хайлатсах) Остановка c-train Southland, район Hаysboro Буду рада стать вашим мастером🌹 #наращиваниеРесницКалгари #ресницыКалгари
-
This group uses @RemoveJoinGroupMsgBot to remove joined group messages. Add the bot to your group to keep the conversation clean.
-
Всім привіт Хто може ушити джинси в талії ,відгукніться будь ласка?)
-
Доброго дня! Можливо хтось може підказати хороший такс калькулятор ?) Або з особистого досвіду яка сума буде отримана на руки в місяць з 80 тис канадських доларів річних в Калгарі ? Бо дивились декілька онлайн калькуляторів і скрізь різний результат і де правда взагалі незрозуміло:(
-
Дівчата , веду запис на татуювання . Всі матеріали стерильні та одноразові . Є можливість зробити індивідуальний ескіз . Приймаю в затишній студії , район NW . Мій інстаграм instagram.com/yanovska.ksu__tattoo?igshid=Mzc1MmZhNjY=
-
urlz.fr/jT4E urlz.fr/jT4E
-
Кому ще потрібні були cuгарети, лiки, cтiки іqоs/gIо та подібне , і будь які речі з України 🇺🇦 - пишіть в лічку, привезу що потрібно)☺️
-
Добре )
-
Приветствую всех, подскажите как купить проездной на месяц через приложение. Такое возможно?
-
Дякую!!!)
-
Через сайт calgary transit покупается, в самом приложении есть код, который нужно будет ввести потом после регистрации, если правильно помню билеты в приложение потом, соответственно, при покупке будут автоматически подгружаться(главное купить именно электронную версию, а не перепутать с бумажной случайно)