UA to Calgary🇨🇦
-
Развод
-
Так, з цим класом можна водити. GDL це обмеження на клас авто якщо я не помиляюся, мається на увазі ви не можете водити там вантажівки чи тому подібне
-
Доброго вечора! Є вакансія Бариста в Калгарі . Кого цікавить пишіть приватні. P.S. Пошук Бариста з досвідом роботи. ( «я працював/ла колись не пройде ) дякую
-
✦ Усім привіт! Мене звати Марина. Я сертифікований майстер-бровіст з Одеси 🇺🇦 тепер у Калгарі 🇨🇦 ✦ Рада запросити вас на ламінування, корекцію воском та пінцетом, офарбовування та догляд за вашими бровками 🫶🏼 ✦ Працюю в затишному кабінеті у центрі міста за адресою 1022 17 Ave SW ✦ ДАРУЮ кожну 5ту процедуру безкоштовно! 🎁💫 пишіть +1 825 747 9497 Інстаграм: instagram.com/wowbrow.calgary Telegram: @wowbrowcalgary
-
Добрий вечір,скажіть будьласка,можє хтось допомогти багатодітній родині які недавно у Калгарі? Треба допомога з автівкою,забрати з фудбанка їжу.Ми би могли на автобусі але там умова з автівкою,щоб ніхто не виходив а у багажник покладуть пакети.Якщо є у кого вільний час то просимо.Топливо оплатимо.Дякую.
-
У фудбанк не обов‘язково на машині. Можна пішки прийти та поїхати потім на автобусі або ж викликати Убер
-
Можливо хтось може порадити доставку меблів?