UA to Calgary🇨🇦
-
Добрий вечір,скажіть будьласка,можє хтось допомогти багатодітній родині які недавно у Калгарі? Треба допомога з автівкою,забрати з фудбанка їжу.Ми би могли на автобусі але там умова з автівкою,щоб ніхто не виходив а у багажник покладуть пакети.Якщо є у кого вільний час то просимо.Топливо оплатимо.Дякую.
-
У фудбанк не обов‘язково на машині. Можна пішки прийти та поїхати потім на автобусі або ж викликати Убер
-
Можливо хтось може порадити доставку меблів?
-
Привіт, друзі, я дуже радий приєднатися до цієї інвестиційної компанії. Спочатку я подумав, що це шахрайство, оскільки я став жертвою фальшивих компаній і втратив свій капітал. Я почав інвестувати в цю компанію та виявив, що вони працюють з іншими компаніями. інший . . . Я інвестував у цю компанію, і після 120 годин моїх інвестицій я отримав подвійну суму, яку я вніс, ви також можете заробити на них, якщо вас цікавить інвестиційна компанія, надішліть мені приватне повідомлення, і я розповім вам, як ви будете . Заробляти гроші на І зауважте, що я не намагаюся рекламувати жодну компанію, але я ділюся цією інформацією, тому що я заробляю багато грошей на компанії
-
Привіт, будь ласка, ви можете написати нам приватно, щоб я міг вас краще зрозуміти