UA to Calgary🇨🇦
-
Здравствуйте, мы семья из 4-х человек. Я, муж и 2 сына, 11 и 17 лет. Ищем квартиру/дом возле или вблизи центра. Если есть номера или контакты риелторов, пожалуйста, напишите мне в лс. Спасибо!
-
Внутримышечно
-
Здравствуйте. Вам внутривенно или внутримышечно?
-
Дівчатка привіт. На завтра, 03.05 потрібні моделі на шугаринг. БЕЗКОШТОВНО. Адреса: 638, 11 Ave SW 10:30-11:00 - підмишки 12:00 - ніжки повністю 14:00 - бікіні глибоке.
-
Домашний Медовик 🍯 Вес 1,6/1,7 Предзаказ :1-2 дня Самовывоз: Westbrook
-
Развод
-
Не хотят вывозить
-
Своего времени не жалко? Они с вероятностью 99% чалятса на зоне, ничего не теряют.
-
Может им надоест и они пойдут на нормальную работу вместо разводов
-
По пол дня на переписки
-
Ещё как варик можно их время тратить
-
Может их за неудачные заказы будут надувать как верблюдов
-
Acadia clinic
-
Возможно кто-то брал машину в кредит в house of cars поделитесь опытом?
-
Добрий день. Підскажіть будь ласка у такому питанні. Терміново мушу зробити медкомісію ( рентген, аналіз крові), healthy карту ще чекаю. Знаю, щоб треба буде заплатити. Хто вже проходив, поділится будь ласка інформацією. Буду дуже вдячна.
-
Всім привіт. Хочу поділитися дуже класною платформою для вивчення мов! Я тут знайшла неймовірних тьюторів з англійської та французької. Зараз займаюся з нейтів спікерами за ціною, нижчою, ніж на групових заняттях в наших школах. Для тих, хто хоче швидко підвищити свій рівень за індивідуальним планом, а не за нудними підручниками, ну дуже рекомендую! preply.com/ru/?pref=NzEwNjc5MQ==&id=1683067641.19566