UA to Calgary🇨🇦
-
😁 а я мав трохи інший сценарій розвитку подій. Приїзжаю на машині за донькою в школу, чекаю її, палю собі цигарку, в тренерському пуховику, на вулиці -25° і тут зі школи виходить парубок.... в майці!!! 🤬 Мені ще холодніше стало 🤪
-
Ну я напевно з середини січня +- теж ходив так 😁😁😁
-
Це канадський плай! Так звані полонини. Лісу мало , висота на рівнем моря ±1000 метрів от і погода така змінчива і прикра.
-
Я под конец зимы видимо "оканадилась" и тоже начала так ходить 😂
-
Ми в -30 десь поїхали в Chinook А усі кого бачу навкруги в ночнушках та кофтах (молоді канадійці (18-30) А вітер якраз такий що я просто хотів скоріше до тц😁
-
Справа часу. Організм перенастроїться, голова щоб була готова до змін. Як Іванка співає: Змінюйся або помри! 🤗
-
Ми купували на WestJet на 3 за 45.000, а знайшли їх на ківі. Шукайте рейс з Варшава-Париж-Калгарі.
-
Мені він був потрібен для заміни прав, підтвердження адресу проживання
-
Самые дешёвые , которые я нашел для своих - через Дублин. Покупал в конце марта на июнь Варшава -Дублин-Калгари - 485 долларов
-
Спец виза для украинцев не нужна
-
У меня несколько знакомых через Ирландию летали - все нормально.
-
Такі ж самі як і з Англією Якщо я не помиляюся ваш рейс повинен бути в той же день та с того самого аеропорту Читав вже в чатах коли люди втрачали тисячи доларів через те що їх просто розвернули по нема візи
-
А какие проблемы с Ирландией?
-
Сподіваюся ви все дізналися і вас не повернуть в Ірландії (я про трансфер)
-
Напевно то більше я про Британію чув і через те що це все UK так і подумав