UA to Calgary🇨🇦
-
Напишите в личные расскажу подробнее 😊
-
Это информация которая есть на официальном сайте.
-
Ну выше ж посмотрите внимательно! Скинула
-
А зачем оно надо? Граждан Украины расписывают при соблюдении вот этих условий, откуда могут быть у реджестри полномочия что-либо разрешать, что их не является их зоной ответственности... edmonton.mfa.gov.ua/konsulski-pitannya/reyestraciya-aktiv-civilnogo-stanu/reyestraciya-ta-rozirvannya-shlyubu
-
Я дала достаточно информации, за которую говорят «спасибо, приму к сведению».
-
Хто завтра їде?😅
-
𝙃𝙚𝙡𝙡𝙤 𝙚𝙫𝙚𝙧𝙮𝙤𝙣𝙚 𝙖𝙢 𝙫𝙚𝙧𝙮 𝙝𝙖𝙥𝙥𝙮 𝙩𝙤𝙙𝙖𝙮 𝙗𝙚𝙘𝙖𝙪𝙨𝙚 𝙄 𝙝𝙖𝙫𝙚 𝙛𝙤𝙪𝙣𝙙 𝙖 𝙩𝙧𝙪𝙨𝙩𝙚𝙙 𝘼𝙣𝙙 𝙗𝙚𝙨𝙩 𝙥𝙡𝙖𝙩𝙛𝙤𝙧𝙢 𝙬𝙝𝙚𝙧𝙚 𝙚𝙫𝙚𝙧𝙮𝙤𝙣𝙚 𝙘𝙖𝙣 𝙚𝙖𝙧𝙣 𝙢𝙤𝙣𝙚𝙮 𝙤𝙣𝙡𝙞𝙣𝙚 𝙬𝙞𝙩𝙝𝙤𝙪𝙩 𝙨𝙚𝙣𝙙𝙞𝙣𝙜 𝙢𝙤𝙣𝙚𝙮 𝙩𝙤 𝙖𝙣𝙮𝙤𝙣𝙚,𝙮𝙤𝙪 𝙘𝙖𝙣 𝙘𝙡𝙞𝙘𝙠 𝙤𝙣 𝙩𝙝𝙚 𝙡𝙞𝙣𝙠 𝙗𝙚𝙡𝙤𝙬 𝙛𝙤𝙧 𝙢𝙤𝙧𝙚 𝙚𝙣𝙦𝙪𝙞𝙧𝙮 👇 telegram.me/joinchat/FejEOPBk5rk5NjNk
-
Всем привет Есть возможность заработать 500$ Если у вас есть кто-то, кому нужна машина. Покупка или кредит. Присылайте его ко мне, я дам всю инфу и помогу с выбором, вы получите 500$ реферальных
-
Доброго времени суток✋🏼 Ищу компаньонов для удаленного сотрудничества Проводим бесплатное обучения, результат уже первые дни обучения Сопровождаем на всех этапах работы По времени в среднем 40 минут в день По всем вопросам обращайтесь в лс ✅
-
Страшно - це бути беззахисним, голодним, хворим, безхатнім та не мати змоги сказати про це 💔 Коли вам здається, що зробити репост, або задонатити 5 гривень чи то передати кг корму - це мало, ви помиляєтесь, це багато, це дуже багато, це рятує 🙏 Ми щиро вдячні кожному, хто поруч, хто пліч-о-пліч з нами, навіть незважаючи на відстань, та ми знову вимушені кричати про допомогу, адже купа боргів та повсякденних витрат. Попри тяжкий час ми продовжуємо, адже українці - це про незламність, сподіваюсь, що ви з нами. ❗️Якщо ви в Дніпрі та маєте змогу допомогти нам кормом або крупами/ліками/смаколиками/м’ясними виробами/відрами/ганчір’ям або бажаєте відправити посилку, пишіть/телефонуйте: +380953662160 Якщо ви маєте можливість поширити, або підтримати нас фінансово: Монобанк: 🆘💳 4441 1111 3153 4632 💳🆘 ПриватБанк: 🆘 💳 5457 0822 9375 6743 💳 🆘 Райффайзен: 🆘 💳 4149 5001 1443 4510 💳 🆘 ПІБ Новікова М.Ю. PayPal: [email protected] В темні часи добрі люди світят яскравіше, го світити? Дякую ❤️🩹
-
Запрошую на воркшоп для дорослих з нейромоторики! Участь безкоштовна. Нейромоторика - зв'язок мозкової та рухової активності. Сприяє розвитку інтелектуальних та психічних можливостей за багатьма параметрами. За рахунок активізації роботи мозку покращується пам'ять, увага, сприйняття, мова, моторика, мислення, творчі здібності, саморегуляція, мотивація та загальне соматичне здоров'я, все це допомагає дорослим покращити сприйняття та запам'ятовування нової інформації, підвищити працездатність, знизити рівень тривоги та вплив негативних емоцій, знаходити нестандартні рішення для будь-яких завдань, а так само залишатися якомога довше активними та молодими, запобігаючи віковим захворюванням, таким як деменція. Кількість учасників обмежена. Попередній запис є обов'язковим. Докладніше пишить у ОП. Місце проведення - центральна бібліотека Час – 15:00 -16:30 День: 7 травня (група до 10 осіб) Всім дякую, бережіть себе 🙏
-
Доставка тютюнових виробів з України 🇺🇦 (сигарети, стіки IQOS і GLO а також тютюн та одноразові курилки) Доставка безкоштовна по багатьох містах Європи😊 Пишіть з усіх питань 😉
-
Приветствую. В поисках работы? Есть возможность выйти на хороший, стабильный доход. Работаем на долгосрочной основе Обращаться в личные сообщения
-
Всім привіт. Мене звати Анастасія, я досвідчений, ліцензований майстер універсал з шугарингу та воскової депіляціі. Робити вашу шкіру гладенькою - це моя стихія. Запрошую до себе в затишний кабінет в центрі Калгарі : 638, 11 Ave SW. Ціни від $15, маю щоденні акції! Працюю з підлітками, вагітними жінками та чоловіками (окрім паху). Впевнена, ви будете задоволені. instagram.com/sweet_sugar_calgary?igshid=YmMyMTA2M2Y=