UA to Calgary🇨🇦
-
Читал, что вообще год. Просто лень обратно в магазин везти
-
Покупал 2 месяца назад. Продам за 280$, так как переезжаю. Самовывоз.
-
Це та сама Наташа, тільки Х відростила)
-
Я видел тут много людей ищут cтики для Іqos, Glо и cигapeты - мне знакома эта проблема, сами искали больше месяца, пробовали заказывать в разных местах но всё не то… Здешние знакомые рассказали нам где можно купить и мы наконец-то избавились от этой головной боли, курим и радуемся теперь ;) Кому нужно - подскажу, пишите
-
ТД зачисляє 300 готівкою ньюкамерам.
-
This group uses @RemoveJoinGroupMsgBot to remove joined group messages. Add the bot to your group to keep the conversation clean.
-
Happiness is achieved when your aims and desires in life are determined. Thank you for turning my £1,000 into £11,500 within 3days t.me/thomaskralow_24Options t.me/thomaskralow_24Options
-
I started with $300 and after 48hours of trading I received a payment of $3,500 thanks so much sir @MarksonFredrick for making it possible may God bless you and your team of work sir, if you're looking for a legit manager to start making money click on the link below. 👇👇👇 t.me/Cryptocurrency_Option_Support
-
Друзі, запрошую на воркшоп для дорослих по нейромоториці – зв'язок мозкової та рухової активності. Участь безкоштовна. Що таке нейромоторика і чому це важливо? По-перше, ми цим користуємося постійно, питання лише в тому, чи усвідомлено чи несвідомо? По-друге, хто нас вчив стояти, ходити... сидіти, дихати, харчуватися, спілкуватися.... і найголовніше – думати? Через цей воркшоп я хочу показати вам, що є знання, за допомогою яких ми можемо набагато якісніше змінити своє життя і реалізувати себе у всіх його сферах. Кількість учасників обмежена. Попередній запис є обов'язковим. Детальніше пишіть у ЛЗ. Місце проведення – центральна бібліотека Час – 15:00 – 16:30 День: 21 травня
-
Мабуть протягом місяця Дві умови, із трьох мають бути Канадіан біллс, Гроші мають на неї зачислятися з/п Гавнмент має щось туда зачисляти