UA to Calgary🇨🇦
-
Спасибо!))
-
Не знаєте, може в інший день ще буде? Дитина чекала 2 роки, а тут прям в цей день і час у неї виступ перший на сцені. Ридає 😭
-
Нашел только тут)
-
High River Sunset Drive In maps.app.goo.gl/6HcvBjo2FZaFwem16?g_st=ic
-
1. Матрас розмір double В хорошому стані Ціна 70 дол 2. Матрас розмір double В хорошому стані Ціна 70 дол 3. Матрас розмір double + в комплекті матрас бокс В хорошому стані Ціна 80 дол 4. Матрас розмір single В хорошому стані Ціна 60 дол 5. Матрас розмір single В хорошому стані Ціна 45 дол 6. Матрас розмір queen В доброму стані Ціна 50 дол МОЖЛИВА ДОСТАВКА!
-
Здравствуйте, кто знает можно ли купить машину в другой провинции , если я зарегистрирован в Альберте
-
Домашний Медовик 🍯 Вес:1,6/1,8 Самовывоз Westbrook
-
Дякую 🙏
-
60 Cad
-
Привіт! Мене звати Максим. Я хочу запропонувати тобі вуличну фотосесію 📸 в Калгарі. Ми можемо обрати одне з безлічі чудових місць у цьому місті для нашої зустрічі . Я обожнюю фотографувати на вулиці , де можна знайти чудове освітлення та красиві фони, що допоможуть створити незабутні фотографії. Я прагну зробити кожне фото наче стоп-кадр з фільму 🎬, щоб ти отримав(-ла) вражаючі фотографії. Якщо ти зацікавлений(-а) у вуличній фотосесії в Калгарі, зв'яжись зі мною, та ми зможемо домовитись про зручний час та місце нашої зустрічі. Стандартна ціна — 💲50 за 2 години. Перші 2 людини — безкоштовно ☺️