UA to Calgary🇨🇦
-
Ага, пасиб
-
Тут без запису здали
-
Собственно, там везде запись на конец июня((
-
International Avenue Medical Centre +1 403-457-5900 maps.app.goo.gl/CNBq9Hwybx27cMYDA?g_st=iw
-
Усім привіт, я нещодавно прилетіла та шукаю роботу, але з англійським поки не дуже. Викладаю high heels вже 3 роки. Сама займаюсь танцями вже 17 років, досвід роботи з різною віковою категорією складає 5 років☺️ Закінчила 4 курси університету КНУКіМ, за спеціальністю - сучасна хореографія. Якщо ви шукаєте тренера по цьому напрямку, або ви знаєте того, кому потрібні викладачі цього напрямку, буду дуже вдячна за відповідь🤍
-
Зачем именно в даунтаун? Его можно после феир энтри сделать онлайн или в любом отделении калгари транзит
-
I'm just here to show my appreciations to the woman who took me out from zero to hero. I'm so glad to be among your winning team ma and I will always show my gratitude and work with you always @Karen_campbellfx1✍️ Join chat for more information 👇👇👇👇👇👇👇👇 t.me/+nXp5NpP4k2MyNWI8
-
🎓БЕЗКОШТОВНЕ пробне заняття по програмуванню 💻 Я адміністратор👩💻 онлайн IT-школи, та ❗️я шукаю учнів ❗️ Програмування замість ігор та You tube, зробимо із школяра ІТ - шника!💡 В нас є курси на будь який смак : Створення ігор для новачків🎮 Scratch, Roblox, Unity Творчий курс з обробки зображень та відеомонтажу🎦 3D анімація🔆 Front -end📀 Python, Java та інше💻 А для найменших курс Scratch Junior ( з 5 років)👫 Спробуй ❗️БЕЗКОШТОВНО❗️ Відгадай зашифрований відомий фільм та отримай подарунок, БЕЗКОШТОВНЕ пробне заняття🎁 👨👩👧👧✈️👦🏠🎄👥 Пиши відповідь
-
Рекомендую шукати через kiwi Не вказувати точну дату, а вказавши цілий місяць і вибирати будь-який варіант пересадок. Далі фільтрувати по зростанню ціни
-
Может кому интересно будет:
-
Усім привіт, якщо хтось хотів собі s23 ultra, в моєму магазині зараз на них знижка 673$, локація - Market Mall Також ще діє пропозиція 39$ за 20 гіг від кудо/файдо
-
Всім привіт 👋👋 Пропоную пропоную свої послуги як репетитора англійської мови! За деталями пишіть в особисті повідомлення, запитуйте що цікавить - всім відповім + є акаунт в інстаграм з навчальними відео 👇 долучайтесь www.instagram.com/vovaenglish/