UA to Calgary🇨🇦
-
Добрый день, меня зовут Галина, я профессиональный мастер по пошиву одежды 👚👗🧥👖🇺🇦с большим опытом работы. Предлагаю вам свои услуги по ремонту одежды разной сложности. Буду рада помочь
-
Дівчата, усім привіт, я набираю групу по супер жіночному напрямку в танцях - high heels🌸 Вік: з 16+ по ♾️ В мене досвід роботи 4,5 роки з різним віком, сама танцюю вже 17 років, закінчила університет КНУКіМ, спеціальність: сучасна хореографія. Група буде для початківців. Буде різна програма, та хореографії від мене, які я складаю сама) Від вас мені потрібне тільки бажання та терпіння. Якщо вам цікаво, то пишіть по всім питанням мені в особисті повідомлення🤍
-
I never believe it was legit till I got my first payment, for a start I deposited €1000 and after 1 week I earned €19,500 I'm happy right now and going to share the link below with those who are ready to invest for their future.
-
✦ Привіт! Я — майстер з оформлення брів ♥️ ✦ Рада запросити тебе на ламінування, корекцію воском та пінцетом, фарбування та догляд за бровками 🫶🏼 ✦ Працюю в затишному кабінеті у центрі міста за адресою 1022 17 Ave SW, Calgary ✦ ДАРУЮ кожну 5ту процедуру безкоштовно! 🎁💫 бронюй свій запис тут⬇️ +1 825 747 9497 Інстаграм: instagram.com/wowbrow.calgary Telegram: @wowbrowcalgary
-
Здравствуйте, подскажите пожалуйста мастера по окрашиванию ) заранее спасибо)
-
Добрий день! Хто-небудь може підсказати нормального масажиста (мануальна терапія) по адекватній ціні? Напевно, буде потрібно вправити хребці. Чи можна також десь звернутися з медичною карткою та бенефітами у державну установу? Дякую за будь-які поради. Всім гарного дня!
-
Thank you so much manager mr @Fletcher_fxt, I just want you to know that I have received my 4th withdrawal of $13,400 to my wallet I’m so excited about this, I’m sharing this here just to show my appreciation It was a privilege coming across Mr @Fletcher_fxt. His precision and trustworthiness can’t be equated,Thanks you so much sir. Join the channel and message the manager for you get started. (INTERESTED ONES)
-
Запрошую на міні фотосессії вашої малечі на природі! Дуже зручний формат 15хв фотосесії, дитина не встигає втомитися 👍 Віддаю 25+ фото в коррекції (без ретуші шкіри). Вартість всього 50$ до кінця травня! Зйомки по вечорам в парках. Для запису, пішіть в приватні😉
-
Всім привіт! Здається кімната для однієї дівчини за адресою 2419 42 st SE. З 9 липня по 6 вересня. Ціна 1050 за весь час (комунальні, інтернет включено) На одному поверсі з кімнатою знаходиться кухня, вітальня, лаундрі з кладовою та ванна кімната, будинок дуже затишний. Є все необхідне для життя (посуд, техніка, меблі)Також є місце для паркування авто біля та за будинком. Кімната здається з меблями і технікою(монітор,фен,зволожувач повітря і т.д) Не потрібна перевірка кредитної історії та рекомендацій. В будинку живуть 2 інші українки. #rent #оренда #житло
-
Привіт, я Анастасія, майстер шугарингу і воскової депіляціі. Літо настало, і це означає, що час позбутися від не бажаного волосся на ногах, руках та інших частинах тіла. Воскова депіляція та шугаринг - це ідеальний спосіб зробити свою шкіру гладкою та сяючою на пляжі. Запишись до мене вже сьогодні! Працюю в своєму затишному кабінеті, downtown, Calgary. Ціни від $15. Впевнена, ти будеш задоволена 🌸 instagram.com/sweet_sugar_calgary?igshid=MzRlODBiNWFlZA==
-
www.youtube.com/watch?v=me1Olubh690
-
This group uses @RemoveJoinGroupMsgBot to remove joined group messages. Add the bot to your group to keep the conversation clean.
-
Девочки всем привет, кому срочно нужен красивый, качественный и быстрый педикюр у меня на завтра есть два окошка! Записываемся🌸 🍀Напоминаю что в этом месяце у меня действует подарочный купон -10% на педикюр 🍀
-
How wish I come across this opportunity long ago before now it would have been huge now. And I've corrected that step now, thanks for your good works t.me/+46Zu8-lKyl4xNTNk