Skip to content
  • Home
  • Categories
  • Recent
  • Tags
  • Popular
  • Users
  • Groups
Skins
  • Light
  • Cerulean
  • Cosmo
  • Flatly
  • Journal
  • Litera
  • Lumen
  • Lux
  • Materia
  • Minty
  • Morph
  • Pulse
  • Sandstone
  • Simplex
  • Sketchy
  • Spacelab
  • United
  • Yeti
  • Zephyr
  • Dark
  • Cyborg
  • Darkly
  • Quartz
  • Slate
  • Solar
  • Superhero
  • Vapor

• Default (Lux)
  • No Skin
Collapse
Ukraine Tryzub and Canada Leaf
  1. UKRAINIANS ON THE CANADA MAP
  2. Categories
  3. Вільне спілкування
  4. UA to Calgary🇨🇦

UA to Calgary🇨🇦

Scheduled Pinned Locked Moved Вільне спілкування
111.5k Posts 9.2k Posters 159.3k Views
  • Oldest to Newest
  • Newest to Oldest
  • Most Votes
Reply
  • Reply as topic
Log in to reply
This topic has been deleted. Only users with topic management privileges can see it.
  • t816122386T Offline
    t816122386T Offline
    Iryna Horobets
    wrote on last edited by
    Доброго вечора, орендую паркінг, неподалік 450 8 Ave SE Calgary( з 25 травня по 31 серпня) Якщо у когось є вільне місце для парковки, напишіть будь ласка у дірект) Дякую!
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Оксана
    wrote on last edited by
    t.me/BritishColumbiia Группа помощи в Ванкувере
    1 Reply Last reply
    0
  • t696323452T Offline
    t696323452T Offline
    Виталий
    wrote on last edited by
    Доброго дня всім, хто може підказати з роботою в Єдмонтоні? Вмію все і більше, але обожнюю автівки, мені 35, з 16 я повьязан з ними, починаючи від ходовой,мотору і закінчувавши ремонтом кузову, рихтовка-малярка-полірування. Але Астма внесла свої поправки в мое життя,хоббі Ї працю. От же вибір, чи Автослісар (бовти крутить) або Водій. Категорії В,С е і опит на 10т фурах с гідробортом. Також е гарний опит в менеджменті Ї керівництві автосервісу, але це не потягну, так як Англійська не на тому рівні. Отже любі друзі, хто шо знае, підкажіть будь ласка, а бо може комусь треба такий файний хлопець)? З свого боку можу гарантувати, педантичність,честність, порядність і все на що домовимось!
    1 Reply Last reply
    0
  • t521455475T Offline
    t521455475T Offline
    Paliychuk
    wrote on last edited by
    Всім Hello 🖐🏻 Група створена виключно для знайомства Молоді в Calgary. Які вже тут та хочуть познайомитись, завести друзів ,або просто висловити свою думку та поспілкуватись, а такаж надсилати цікаву та корисну інформацію для групи та їх учасників! Ми чекали саме на тебе🙂 t.me/Calgary_online
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Basov Titalik
    wrote on last edited by
    Делаем кредитную историю! Не дают кредит или дают под очень большой процент? У нас есть решение. Мы прокачаем твою кредитную историю. У вас нет кредитной истории в США? Поможем! У вас плохая кредитная история? Исправим! У вас хорошая кредитная история? Улучшим! Инквари (Inquiry) - УБИРАЕМ БЫСТРО И ДЕШЕВО! Открываем кредитные карточки С ВЫСОКИМ лимитом Звони ПРЯМО сейчас 773-977-2177
    1 Reply Last reply
    0
  • t896067304T Offline
    t896067304T Offline
    vovaenglish
    wrote on last edited by
    Всем привет 👋👋 Меня зовут Владимир и я занимаюсь преподаванием английского 10+ лет! Говорю как носитель, пишите в 📩 предлагаю индивидуальное обучение! Есть аккаунт в инста - vovaenglish - заходите посмотреть мои обучающие видео
    1 Reply Last reply
    0
  • t950110929T Offline
    t950110929T Offline
    Vlada Slizko
    wrote on last edited by
    Усім привіт, хто хотів купити собі s23 ultra - зараз маю на нього дисконт 793$ від оператора . Пишіть в лс😌
    1 Reply Last reply
    0
  • t576400177T Offline
    t576400177T Offline
    Lera Gritsina
    wrote on last edited by
    Ребята, любители английского, блогов , языков и путешествий, хочу пригласить вас в свой инглиш блог, где вы можете найти много информации про изучение иностранных языков ( я сама в процессе изучения 4 иностранных языков), делюсь секретами на самые проблематичные вопросы в изучении языков в постах и своей жизнью в путешествиях) instagram.com/think_about_english?igshid=MzRlODBiNWFlZA==
    1 Reply Last reply
    0
  • t896067304T Offline
    t896067304T Offline
    vovaenglish
    wrote on last edited by
    Всім привіт 👋👋 Пропоную пропоную свої послуги як репетитора англійської мови! За деталями пишіть в особисті повідомлення, запитуйте що цікавить - всім відповім + є акаунт в інстаграм з навчальними відео 👇 долучайтесь www.instagram.com/vovaenglish/
    1 Reply Last reply
    0
  • t534046343T Offline
    t534046343T Offline
    Кристина
    wrote on last edited by
    ЯК ЗАПИСАТИСЯ У ВІЗОВИЙ ЦЕНТР КАНАДИ У КИЄВІ ПО CUAET /ВІЗОВИЙ ЦЕНТР КАНАДИ ВІДНОВЛЮЄ РОБОТУ youtu.be/5vWiKvtR84Q
    1 Reply Last reply
    0
  • t1948944428T Offline
    t1948944428T Offline
    Анна
    wrote on last edited by
    Давайте знайомитися! Я Анна, живу в Калгарі Займаюсь реконструкцією волосся 3 місяці, як я познайомилася з компанією MONAT і стала партнером. Поступово я вбудовувала його у своє життя і зараз я безмежно вдячна за ті результати, які я тут отримала за зростанням, доходом та ще отримаю! MONAT для мене - це можливість розвиватися, заробляти, змінюватися самій і змінювати життя інших людей на краще! Кращого часу, ніж зараз не буде, це факт. І відкладати на потім — безглуздо. Потрібно жити тут і зараз! Із задоволенням візьму до себе в команду бажаючих зробити себе і своє життя особливим! Пишіть у особисті. І можливо з цього моменту розпочнеться твій новий яскравий розділ життя! instagram.com/an.lymanhair?igshid=OGQ5ZDc2ODk2ZA==
    1 Reply Last reply
    0
  • t2002182156T Offline
    t2002182156T Offline
    Vadim
    wrote on last edited by
    Дякую за ваші відео👍 Заповнювали анкету для Cuaet з допомогою вашого ролику
    1 Reply Last reply
    0
  • t1438400921T Offline
    t1438400921T Offline
    Oksana Vistovska
    wrote on last edited by
    Привіт! 🎉 Потрібно швидко освоїти англійську? У тебе є чудова можливість записатися на інтенсивний курс! Група з 4 людей, щодня з понеділка по п'ятницю. Початковий рівень за 2.5 місяці! Індивідуальні та парні заняття також доступні, про час та дні занять домовимось) За деталями пиши в приватні повідомлення.
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    IT school
    wrote on last edited by
    🎓Онлайн школа програмування Запрошує на БЕЗКОШТОВНЕ ЗАНЯТТЯ🎁 дітей від 5 до 17 років🧑‍💻 Дитина  довго сидить в телефоні 📱 ? 📝 Має здібності до навчання але не чого не цікавить? Запишіть її на наші онлайн-заняття! ✏️ ⭐Ми навчимо: обробці зображень та відеомонтажу; створювати сайти та додатки; боти; створювати цікаві ігри та мультики ; 3D моделюванню та багато багато іншому 🧑‍💻🧑‍💻🧑‍💻 Пишіть мені "ЦІКАВО" і отримайте БЕЗКОШТОВНЕ ЗАНЯТТЯ У ПОДАРУНОК🎁
    1 Reply Last reply
    0
  • t5706625962T Offline
    t5706625962T Offline
    Svitlana
    wrote on last edited by
    ✅Друзі, хто робив новий study permit дитині? Ви спочатку в анкеті вказували свої дані, а потім дитини? Хто має досвід, поділіться, будь ласка 🙏🏼
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Rozario Galina-Villary
    wrote on last edited by
    Делаем кредитную историю! Не дают кредит или дают под очень большой процент? У нас есть решение. Мы прокачаем твою кредитную историю. У вас нет кредитной истории в США? Поможем! У вас плохая кредитная история? Исправим! У вас хорошая кредитная история? Улучшим! Инквари (Inquiry) - УБИРАЕМ БЫСТРО И ДЕШЕВО! Открываем кредитные карточки С ВЫСОКИМ лимитом Звони ПРЯМО сейчас 773-977-2177
    1 Reply Last reply
    0
  • t348572405T Offline
    t348572405T Offline
    Настасья
    wrote on last edited by
    Привет, кто-то сдавал тест на сертификат proserve , поделитесь опытом, пожалуйста?
    1 Reply Last reply
    0
  • t5610905259T Offline
    t5610905259T Offline
    Alex 🏎
    wrote on last edited by
    @TapocheckM , можно этих мошенников забанить?!
    1 Reply Last reply
    0
  • t1040589548T Offline
    t1040589548T Offline
    Yan Smirnov
    wrote on last edited by
    youtu.be/ilBemCdq_Ac У меня более 900 автомобилей Пишите, подберу для вас в кредит или за кэш Все в идеальном состоянии
    1 Reply Last reply
    0
  • t771831158T Offline
    t771831158T Offline
    Николай Пономаренко
    wrote on last edited by
    Хороші відео, респект!
    1 Reply Last reply
    0

• Login

• Don't have an account? Register

• Login or register to search.