UA to Calgary🇨🇦
-
Наращивание ресниц в Калгари -Кресло-реклайнер вместо простой кушетки -Украинские материалы -Носка от 4 недель -Бесплатная парковка -Есть онлайн-запись dikidi.net/16120 - Инстаграм instagram.com/resni.zp (отзывы, прайс - в хайлатсах) Остановка c-train Southland, район Hаysboro Буду рада стать вашим мастером🌹 #наращиваниеРесницКалгари #ресницыКалгари
-
Наращивание ресниц в Калгари -Кресло-реклайнер вместо простой кушетки -Украинские материалы -Носка от 4 недель -Бесплатная парковка -Есть онлайн-запись dikidi.net/16120 - Инстаграм instagram.com/resni.zp (отзывы, прайс - в хайлатсах) Остановка c-train Southland, район Hаysboro Буду рада стать вашим мастером🌹 #наращиваниеРесницКалгари #ресницыКалгари
-
Подскажите пожалуйста, есть ссылка на этот тест?
-
Всім привіт! Мене звати Наталія, я репетитор англійської з 20 річним досвідом. Я не просто знаю англійську, я розумію, як ефективно її донести. У нас буде система, логіка і контроль. А також цікаві завдання, щоб навчання вам подобалось. Перед тим, як розподілити по групах, скину тест на визначення рівня. Є кілька вільних місць в групах по вивченню мови, які починаються 4 червня. Заняття онлайн. Працюємо по часу Калгарі. У групі 4-6 осіб. Будемо вчитися розмовляти, для цього трохи підтягнемо граматику ( без неї ніяк) додамо необхідний мінімум слів, та практика, практика. Заняття 3 рази на тижнедь. Тривалість 70 хвилин. Вартість 12 доларів за заняття. Група Intermediate ( впевнений середній) Ви вже можете розмовляти, хоч і з помилками. Відчуваєте, що потрібно збільшити словниковий запас, та підтянути граматику. Тут вже будуть включені елементи підготовки до екзамену з англійської. - 2 вільних місця (трохи вмієте читати, знаєте як сказати про себе декілька речень ) Вівторок, п'ятниця 18.20, неділя 9.30 Група Pre- Intermediate - 2 вільних місця ( знаєте побутові слова, вчили трохи граматику, але розмовляти - ніяк) Вівторок, п'ятниця 19.40 Неділя 10.50 Перше заняття - оплата 50 відсотків, тобто 6 доларів, щоб ви переконались, що це буде ефективно Якщо Вам підійшло - оплата за місяць. ( Кількість занять в цьому місяці множимо на 12 доларів) Якщо Ви не ходите на заняття - оплата не повертається, зараз немає нічого важливішого за англійську. Домашні завдання - будуть ))) Ваші запитання - пишіть в особисті, з задоволенням відповім. Буде класно
-
Так само
-
Всім привіт! А хтось міняв регіон в налаштуваннях IPhone? Бо не дає користуватися деякими додатками. Я вичитала, що треба скасувати всі платні підписки, аби це зробити. Але не бачу інфо чи поновляться підписки після цієї зміни регіону. Порадьте, будь-ласка
-
Привет, нужно отменить все подписки и подождать пока они закончатся, после меняем регион и подключаем нужные подписки. Например была подписка на apple music, сегодня отменила, но срок её действия до 29.05, только по истечению этого времени можно будет поменять регион
-
proserve.aglc.ca/index.aspx?tabid=1