Всім привіт! Мене звати Наталія, я репетитор англійської з 20 річним досвідом. Я не просто знаю англійську, я розумію, як ефективно її донести. У нас буде система, логіка і контроль. А також цікаві завдання, щоб навчання вам подобалось. Перед тим, як розподілити по групах, скину тест на визначення рівня.
Є кілька вільних місць в групах по вивченню мови, які починаються 4 червня. Заняття онлайн. Працюємо по часу Калгарі. У групі 4-6 осіб.
Будемо вчитися розмовляти, для цього трохи підтягнемо граматику ( без неї ніяк) додамо необхідний мінімум слів, та практика, практика.
Заняття 3 рази на тижнедь. Тривалість 70 хвилин. Вартість 12 доларів за заняття.
Група Intermediate ( впевнений середній) Ви вже можете розмовляти, хоч і з помилками. Відчуваєте, що потрібно збільшити словниковий запас, та підтянути граматику. Тут вже будуть включені елементи підготовки до екзамену з англійської. - 2 вільних місця (трохи вмієте читати, знаєте як сказати про себе декілька речень )
Вівторок, п'ятниця 18.20, неділя 9.30
Група Pre- Intermediate - 2 вільних місця
( знаєте побутові слова, вчили трохи граматику, але розмовляти - ніяк)
Вівторок, п'ятниця 19.40 Неділя 10.50
Перше заняття - оплата 50 відсотків, тобто 6 доларів, щоб ви переконались, що це буде ефективно
Якщо Вам підійшло - оплата за місяць. ( Кількість занять в цьому місяці множимо на 12 доларів)
Якщо Ви не ходите на заняття - оплата не повертається, зараз немає нічого важливішого за англійську.
Домашні завдання - будуть )))
Ваші запитання - пишіть в особисті, з задоволенням відповім.
Буде класно