UA to Calgary🇨🇦
-
Всім привіт 👋👋 Пропоную пропоную свої послуги як репетитора англійської мови! За деталями пишіть в особисті повідомлення, запитуйте що цікавить - всім відповім + є акаунт в інстаграм з навчальними відео 👇 долучайтесь www.instagram.com/vovaenglish/
-
Ну що ж, дівчата, рада повідомити, що ми відчиняємо двері нашого маленького бьюті простору 💫 Хочу познайомити вас з місцем, в якому ви будете почувати себе, наче вдома, нова затишна студія в Калгарі❤️ Ми ✅за натуральність ✅за якість ✅за сервіс ✅за доступні ціни Ми пропонуємо унікальну послугу «ЛАМІНУВАННЯ ВІЙ та БРІВ В 4 РУКИ», що економить Ваш час, але при цьому зберігає якість💫 instagram.com/sotnik_beauty_calgary Будемо раді бачити кожну❤️
-
-
На понеділок потрібна моделька на шугаринг/ваксинг глибокого бікіні на 15:00. Адреса: 638 11 Ave SW. Безкоштовно. Писати в інстаграм instagram.com/sweet_sugar_calgary?igshid=OGQ5ZDc2ODk2ZA==
-
Доброго дня. В одну з кавʼярень в Калгарі потрібен працівник на кухню, робота не дуже важка. Потрібен досвід та англійська розмовна щоб розуміли що вам кажуть, резюме можете відправити мені. Якщо підійдете з вами звʼяжуться вже в понеділок вівторок.
-
Продам два велосипеда Удобные в езде, подходит для катания по городу, прогулок в природе Тормоза, переключения скорости хорошо функционируют Продаю в связи с неиспользованием Цена: Серый- 120$ Бирюзовый-100$ К бирюзовому в комплекте камера
-
Привіт, як можна поміняти водійські права на канадські , якщо оригінал залишився в Україні? Дякую
-
Нам почтой родственники отправляли
-
Годный лайфхак шоб год не ждать кстати
-
Купили и отправили?)))
-
Та я шутки шучу.
-
Без "купили") Были временные, через Дию продлили и новые на адрес пришли)
-
Помойка
-
Підкажіть якщо був невдалий досвід роботи на Канадського роботодавця ( звільнили пропрацював 2х місяці) варто вписувати цей досвід у резюме?
-
В борьбе за рабочее место все средства хороши. Но в нынешней ситуации даже местный опыт не помогает. Только блат.
-
Новые права всё равно не годятся для этого, минимум два года должно быть