UA to Calgary🇨🇦
-
Привіт красуня! Хочеш гладеньку шкіру до 4 тижнів? Тоді запишись до мене на шугаринг/ваксинг вже сьогодні! Я працюю в своєму затишному кабінеті, downtown, Calgary. Відкритий запис на червень. Впевнена, ти будеш задоволена 🌸 instagram.com/sweet_sugar_calgary?igshid=MzRlODBiNWFlZA==
-
Ребята подскажите инструктора по вождению срочно 🚨
-
Привіт усім бьюті майстрам! Я Аня майстер з реконструкції волосся і амбасадор марки МОНАТ! Я пропоную тобі додатковий, легальний бізнес у Канаді та ще 9 країнах світу онлайн! Ми рекомендуємо веганьську косметику люкс сегменту для волосся, шкіри, тіла! За перші 12 клієнтів та 3 партнери можна заробити від 1800$ і більше. Якщо тобі цікаво як це все працює. І як ти можеш заробити свої перші хороші кошти. Скоріше пиши мені в дірект ! ( для бьюті майстрів 12 клієнтів це дуже легко! Нам довіряють, у нас купують!) instagram.com/an.lymanhair?igshid=OGQ5ZDc2ODk2ZA== Ми команда лідерів по продажу в Канаді! З нами ти можеш навчитися багатьом речам та прокачати себе і своє мислення!
-
Нічого закривати не потрібно. Коли переїдете в Альберту, подасте заяву на місцеву health card, а ваша стара health card буде діяти в Альберті 3 місяці, до отримання місцевої. Змінять в банківському додатку адресу проживання. І отримайте альбертівське ID, або водійське прсвідчення (просто обміняйте посвідчення попередньої провінції). Якщо мажте авто, треба його перереєструвати і зробити місцеву страховку. Це все.
-
Привіт. Мене звати Микола, проживаю в м. Калгарі. Якщо у вас виникла потреба перевезені речей, товару, тощо, то можу надати допомогу. Маю власний пікап-трак. В будні дні з 17.00 у вихідні дні в будь-який час. Кому цікаво, пишіть або телефонуйте (825) 288-3911.
-
Доброго дня! Друзі, збираємо групу для поїздки в гори з заїздом в Британську Колумбію 11.06 🔥 План на 11.06 9:00 Виїзд з Калгарі (збираємось в центрі міста, або можемо забрати вас з дому) 9:50-10:10зупинка на каву перед Банфом 10:50Ми на великому водоспаді у Банфі (Bow Falls Viewpoint)🏞️🌊 10:50-11:20 вільний час біля Водоспаду 11:25-12:25 вільний час та прогулянка у центрі міста Банф 13:45 перетинаємо кордон з British Columbia та робимо фото біля знаку «Welcome to British Columbia» Далі їдемо дорогами Британської Колумбії до шалених водоспадів «Natural Bridge Lower Falls» 14:10-14:40 вільний час на водоспадах 14:40-15:00 їдемо на неймовірне озеро Emerald lake з прозорою блакитною водою, тут можна буде відпочити, купити щось перекусити, або орендувати каяк 15:00-16:00 проводимо час на озері , якщо буде бажання можна арендувати каяк ☺️ 16:00 - виїжджаємо до Калгарі 18-18:30 - орієнтовний час прибуття до центру Калгарі # Ціна за дорослого 110 cad / 100 cad дитина Фото з поїздки долучаю до допису.
-
Домашний Медовик 🍯 /Наполеон Вес 1,6/1,7 60 cad ( за торт ) Предзаказ :1-2 дня Самовывоз: Westbrook
-
👀⚡️ - Рассылки по чатам Телеграм, - Реакции на сообщения Хватит упускать своих клиентов! Благодаря моей авторской системе рассылок и создания аккаунтов у вас будет максимальный охват, а также мои аккаунты не удаляют и не банят. Ваша рассылка будет работать круглосуточно! Для чатов, где рекламу быстро удаляют можно использовать реакции на сообщения Если вам интересно найти новых клиентов и повысить свой доход, я жду вас в лс
-
Привіт, моїм дітям 14р, 11р еміграційний офіцер дав документ visitor record, я знаю що дають study permit Чи треба мені йти міняти цей документ , чи це не впливає на можливість дітей навчатись в канадській школі?????
-
Всім привіт 👋👋 Мене звуть Володимир і я займаюся викладанням англійської 🇺🇲 10+ років! Кажу як носій, пишіть у 📩 пропоную індивідуальне навчання! 🖇 Є акаунт в інста заходьте подивитися мої навчальні відео 👇 www.instagram.com/vovaenglish/
-
никакой разницы между visitor record и study permit, что выдали ребенку, нет
-
Не нужно менять
-
Хто хотів собі телефон, маю зараз дисконти від оператора на айфони/самсунги в магазині, пишіть в пп
-
🎓Онлайн школа програмування Запрошує на БЕЗКОШТОВНЕ ЗАНЯТТЯ🎁 дітей від 5 до 17 років🧑💻 Дитина довго сидить в телефоні 📱 ? 📝 Має здібності до навчання але не чого не цікавить? Запишіть її на наші онлайн-заняття! ✏️ ⭐Ми навчимо: обробці зображень та відеомонтажу; створювати сайти та додатки; боти; створювати цікаві ігри та мультики ; 3D моделюванню та багато багато іншому 🧑💻🧑💻🧑💻 Пишіть мені "ЦІКАВО" і отримайте БЕЗКОШТОВНЕ ЗАНЯТТЯ У ПОДАРУНОК🎁