UA to Calgary🇨🇦
-
👀⚡️ - Рассылки по чатам Телеграм, - Реакции на сообщения Хватит упускать своих клиентов! Благодаря моей авторской системе рассылок и создания аккаунтов у вас будет максимальный охват, а также мои аккаунты не удаляют и не банят. Ваша рассылка будет работать круглосуточно! Для чатов, где рекламу быстро удаляют можно использовать реакции на сообщения Если вам интересно найти новых клиентов и повысить свой доход, я жду вас в лс
-
Привіт, моїм дітям 14р, 11р еміграційний офіцер дав документ visitor record, я знаю що дають study permit Чи треба мені йти міняти цей документ , чи це не впливає на можливість дітей навчатись в канадській школі?????
-
Всім привіт 👋👋 Мене звуть Володимир і я займаюся викладанням англійської 🇺🇲 10+ років! Кажу як носій, пишіть у 📩 пропоную індивідуальне навчання! 🖇 Є акаунт в інста заходьте подивитися мої навчальні відео 👇 www.instagram.com/vovaenglish/
-
никакой разницы между visitor record и study permit, что выдали ребенку, нет
-
Не нужно менять
-
Хто хотів собі телефон, маю зараз дисконти від оператора на айфони/самсунги в магазині, пишіть в пп
-
🎓Онлайн школа програмування Запрошує на БЕЗКОШТОВНЕ ЗАНЯТТЯ🎁 дітей від 5 до 17 років🧑💻 Дитина довго сидить в телефоні 📱 ? 📝 Має здібності до навчання але не чого не цікавить? Запишіть її на наші онлайн-заняття! ✏️ ⭐Ми навчимо: обробці зображень та відеомонтажу; створювати сайти та додатки; боти; створювати цікаві ігри та мультики ; 3D моделюванню та багато багато іншому 🧑💻🧑💻🧑💻 Пишіть мені "ЦІКАВО" і отримайте БЕЗКОШТОВНЕ ЗАНЯТТЯ У ПОДАРУНОК🎁
-
Study permit зазвичай дають для high school, а молодшим дітям - visitor record. Хоча все залежить від офіцера. В принципі, це все є дозволами на перебування в Канаді, а підставою для навчання в школі дитини є ваш work permit, його обов’язково запитають при реєстрації в школу.
-
а атестат з України потрібен?
-
👀⚡️ - Рассылки по чатам Телеграм, - Реакции на сообщения Хватит упускать своих клиентов! Благодаря моей авторской системе рассылок и создания аккаунтов у вас будет максимальный охват, а также мои аккаунты не удаляют и не банят. Ваша рассылка будет работать круглосуточно! Для чатов, где рекламу быстро удаляют можно использовать реакции на сообщения Если вам интересно найти новых клиентов и повысить свой доход, я жду вас в лс
-
Продаются пикап траки Ford, Dodge В наличии!!! Есть много пикап траков, в разных комплектациях. Поможем с финансированием как с SSN, так и без!!! Можем сделать под ключ с 5 колесом. Если нужно, сделаем кредитную историю для лучших условий по финансированию. Набирайте нам, и получите бесплатную консультацию!!! 773-977-2177
-
Спокойно могут учится в школе, аттестат не надо особо, но лучше иметь хоть фото
-
‼️Терміновий мітинг в зв'язку з підривом Каховської ГЕС Збираємось на мітинг на підтримку України в зв'язку з підривом росіянами каховської ГЕС, що вже спричинило місцеву кризу в ланці регіонів Херсонської області. Руйнування ГЕС загрожує екологічною катастрофою для Півдня нашої держави. Сьогодні, 6 червня о 18:30 Локація: Poppy Plaza, 10 St NW Приносьте прапори та символіку, якщо є бажання намалюйте плакати або зробіть написи на звичайному аркуші А4. Будь-ласка, поширите по інших українських групах та на своїх особистих сторінках, щоб змогло долучитися якомога більше людей
-
Усім привіт! Підкажіть будь ласка окуліста, та стоматолога до якого можно звернутись за бенефітами.