UA to Calgary🇨🇦
-
‼️Терміновий мітинг в зв'язку з підривом Каховської ГЕС Збираємось на мітинг на підтримку України в зв'язку з підривом росіянами каховської ГЕС, що вже спричинило місцеву кризу в ланці регіонів Херсонської області. Руйнування ГЕС загрожує екологічною катастрофою для Півдня нашої держави. Сьогодні, 6 червня о 18:30 Локація: Poppy Plaza, 10 St NW Приносьте прапори та символіку, якщо є бажання намалюйте плакати або зробіть написи на звичайному аркуші А4. Будь-ласка, поширите по інших українських групах та на своїх особистих сторінках, щоб змогло долучитися якомога більше людей
-
Усім привіт! Підкажіть будь ласка окуліста, та стоматолога до якого можно звернутись за бенефітами.
-
t.me/calgarynewcomer/29450
-
Specsavers Chinook Centre +1 403-407-2740 maps.app.goo.gl/Jtn2pB9LHbgK8xKQ6
-
Тут зрение недавно проверяла по бенефитам, очень врач понравился
-
Не переживайте. Для школы подходит визитор рекод
-
Добрий день Порадьте, будь ласка, каршерінг Дякую
-
Можете пожалуйста на пару вопросов по поводу получения прав в Канаде ответить, кто здесь получал с нуля? Сколько времени этот процесс занимает? Насколько я понял, ты сначала получаешь ученические права с которыми не можешь ездить сам, и тебе год нужно ездить только с кем-то с уже полноценными правами, прежде чем получишь полноценные?
-
Сдал теорию, ждешь год, затем практика, всё) сам же написал
-
👀⚡️ - Рассылки по чатам Телеграм, - Реакции на сообщения Хватит упускать своих клиентов! Благодаря моей авторской системе рассылок и создания аккаунтов у вас будет максимальный охват, а также мои аккаунты не удаляют и не банят. Ваша рассылка будет работать круглосуточно! Для чатов, где рекламу быстро удаляют можно использовать реакции на сообщения Если вам интересно найти новых клиентов и повысить свой доход, я жду вас в лс
-
Два, два роки, 24 місяці, або можна скоротити на 6 місяців, тобто 18 якщо пройдете курс у ліцензованої школи. І тоді навіть можна зразу класс 5 получити, а не 5 ГДЛ
-
Відкриваєте сайт Альберти і там написано так, то не моя точка зору. 🤗 Я попробую, якщо не видалив скрін скинути.