UA to Calgary🇨🇦
-
Буде 6 к тому часу
-
Питання до людей які отримували, або знають як отримати: Alberta Basic Security Guard? Чи влаштовувались на роботу по цій професії?
-
Доброго дня! Допоможу обрати авто в кредит. Найкращій відсоток в Калгарі, гнучка система кредитування. В наявності 1000 авто на будь-який гаманець Моя консультація безкоштовна. Пишіть в лс З повагою, Ян 🇺🇦🇨🇦
-
Доброго дня українці. Скажіть скільки часу ви витратили на оформлення документів в аеропорту Калгарі. Чи вистачить 4 години пересадки на Едмонтон, чи краще брати довшу пересадку. Дякую всім заздалегідь.
-
Всім привіт 👋👋 Мене звуть Володимир і я займаюся викладанням англійської 🇺🇲 10+ років! Кажу як носій, пишіть у 📩 пропоную індивідуальне навчання! 🖇 Є акаунт в інста заходьте подивитися мої навчальні відео 👇 www.instagram.com/vovaenglish/
-
Work petmit, якщо з тваринами та ще доки на тварин, якщо goods to follow, то ще їх оформіть
-
Подскажите пожалуйста какие доки на животных нужны по прилёту
-
В другой провинции взяли кота из приюта, не можем оставить тут, с ним будем лететь. Хватит уже с нас потерь в Украине, рыжего товарища не бросим в холодном краю)
-
Я офомлял в Эдмонтоне, мне мой паспорт оставили по причине того что в нём действующая Канадская виза
-
Продам велосипед Удобный в езде, подходит для катания по городу, прогулок в природе Тормоза, переключения скорости хорошо функционируют Продаю в связи с неиспользованием Цена: 85$ В комплекте камера
-
Продается Honda Accord 2015 Touring 100,000км Эта и еще 1000 машин доступны в кредит Пишите за подробностями в лс
-
Цена?