UA to Calgary🇨🇦
-
Все одно прав немаю
-
Ну я ж не знаю її історії та скільки на ній км, скільки аварій, який стан під капотом
-
На жаль, я не можу так сказати. Для того, щоб дізнатись, треба прийти в офіс та розрахувати
-
Ця коштує 9500
-
Доброго дня всім. Шукаю роботу для мами і сестри в Калгарі. Розглянуть будь-які варіанти. Був би дуже вдячний за будь-яку інформацію.
-
Доброго дня Ми сімейна пара,нам по 22 роки Прилітаємо в Калгарі 30 червня,шукаємо якесь житло хочаб на тиждень поки трішки не освоїмось буду вдячна за вашу відповідь ))
-
www.kijiji.ca/b-for-rent/calgary/c30349001l1700199?sort=dateDesc
-
С любой, срок индивидуален
-
Привіт всім 😎 Працюю барбером, кому цікаво пишіть в приват. Calgary, Inglewood
-
Всі привіт👋 Хотів дещо запитати, чи хтось міняв укр права на канадські, коли українські права були прострочені.
-
Можете порекомендувати обмінник де можна обміняти зл по вигідному курсі
-
Есть предложение по поводу жилья в Калгари... Это апартаменты, центр города ,хорошая транспортная развязка,рядом супермаркеты ,Tim Hortons, MDonald's минута ходьбы рядом парк и мост мира . В квартире имеется всё необходимое для комфортного проживания стиральная и сушильная машины , холодильник,микроволновка . В апартаментах имеется спорт зал для свободного пользования ,летний бассейн и терраса. Квартира большая ,просторная , двухкомнатная,с двумя ванными комнатами большим залом и видом на центр города. В одной комнате живу я (молодая девушка) ,в соседней комнате мужчина, все порядочные. Хотим заселить порядочного ,чистоплотного ,без вредных привычек,не шумного ,работающего человека . По вопросам отвечу в личные
-
Prince's Island, Fish creek provincial park, Calgary Tower, heritage park, Calgary zoo
-
Здравствйте,я так меняла, нужно получить сначала справку в посольстве)