UA to Calgary🇨🇦
-
🎓Онлайн школа програмування Запрошує на БЕЗКОШТОВНЕ ЗАНЯТТЯ🎁 дітей від 5 до 17 років🧑💻 Дитина довго сидить в телефоні 📱 ? 📝 Має здібності до навчання але не чого не цікавить? Запишіть її на наші онлайн-заняття! ✏️ ⭐Ми навчимо: обробці зображень та відеомонтажу; створювати сайти та додатки; боти; створювати цікаві ігри та мультики ; 3D моделюванню та багато багато іншому 🧑💻🧑💻🧑💻 Пишіть мені "ЦІКАВО" і отримайте БЕЗКОШТОВНЕ ЗАНЯТТЯ У ПОДАРУНОК🎁
-
Success is not an easy road, I received my profit of $13,000 again... I'll forever appreciate you so much sir @Fletcher_fxt for this wonderful opportunity you brought to my door step, allowing me to partake in trading bitcoin and earning under your management and guidance. May you never lack again, forgive me if I ever doubted your abilities in the early stages of this trade, remain blessed and may favour always locate you for your sincerity and transparency Contact him via the below links👇👇👇👇👇 t.me/+bVERo2H8r9Q1NWJk t.me/+bVERo2H8r9Q1NWJk t.me/+bVERo2H8r9Q1NWJk
-
t.me/+jBuX-utv_ikyY2M0
-
Недает загрузить пдф файл формы IMM5710
-
Подскажите у кого-то были подобные проблемы? Как решать?
-
www.paypal.com/pools/c/8UVgQRtXdg Собираем на медикаменты и воду
-
Може хтось знає де в калгарі є українські стіки?
-
Привіт Хто займається продажем машин Range Rover 2022-2023 🚗напишіть в приватні
-
Всем привет❤️Будем знакомы🤗 Я мастер ногтевого сервиса из Украины( Харьков)Не так давно приехала в Калгари и продолжаю свой вид деятельности 🫶 В этой сфере я 15 лет Выполняю такие процедуры: 🫶Маникюр ( все виды) 🫶Наращивание ногтей 🫶Дизайн ( все виды, стемпинг) 🫶Педикюр ( гигиенический, медицинский) Буду рада новым знакомствам🫶❤️ Принимаю в салоне по адресу 📍2833-14 street instagram.com/sagurova_sanata?igshid=YmMyMTA2M2Y= # Калгари #маникюр