UA to Calgary🇨🇦
-
Привіт усім! 😊 Мене звати Едгар, і я маю багаторічний досвід у перукарському мистецтві. Мої послуги включають: - складні техніки фарбування, такі як airtouch, ombre, balayage і shatush; - професійні укладки; - жіночі та чоловічі стрижки; - процедуру ботоксу для волосся. 💇♂️💇♀️ Моє розташування - центр міста, в салоні Avalon за адресою 1516 11st Sw. Я буду радий допомогти вам створити відмінний образ. Щоб записатись, звертайтесь у приватні повідомлення. Там де більше про мене : instagram.com/edgarshapoval?igshid=YmMyMTA2M2Y= 📸 Чекаю на зустріч з вами і надання професійних послуг! 💫✂️
-
Год отработал и подался на PR и пока его не получу там же нужно работать?
-
Это правда?
-
Мне тут написали что во время оформления PR я должен буду работать на тойже работе
-
У меня временная работа, но ищу в IT, так с временной получаеться если уйду то PR все?
-
Тоже интересно
-
Ну так нам говорил эмиграционный агент. Но случаи у всех разные. Берите консультацию лучше для себя. Закроете все вопросы
-
До какого то момента - да , пока ваша заявка там не приобретет какой-то статус. Потом можно менять. И подавать инфу почему поменял до получения самой карты резидента
-
Спасибо