UA to Calgary🇨🇦
-
В поліції спитали ,чому не відповідає номер паспорту (старий укр. паспорт без біометрії) номеру у ворк перміт.
-
Так вже отримали permit
-
Удаленная работа💰 Заработок от 500$ уже за первую неделю Работа с собственным капиталом. Есть бесплатное обучение 📚 За подробностями писать в ЛС📩
-
Здравствуйте! Вітаю всіх Учасників групи! Велике Вітання із міста Героя Харкова!!! Подскажите пожалуйста, я планирую приехать в Calgary AB И хотелось бы подготовится к приезду! На первое время хочу найти комнату для проживания или с кем-то снять квартиру, возможно кто-то тоже ищит жилье? Возможно кто-то как и я только планирует приехать из України! Буду дуже вдячний за підтримку та Ваші відгуки! Пишіть будь ласка в ЛС. ДУЖЕ ДЯКУЮ!!!
-
Всім доброго дня! Пропоную послуги по написанню класного резюме та супровідного листа за канадськими стандартами. Правильно створене резюме - це 90% отримання бажаної посади! Термін виконання роботи - 1 день. За детальною інформацією звертайтесь в приватні повідомлення📩
-
Всем доброе утро! ☀️ Подскажите пожалуйста, есть ли в Калгари спрос на швей? Моя знакомая швея, планирует ехать в Канаду (к сожалению пока без знания языка). Насколько реально тут у нас можно будет ей устроится по профессии? Может кто-то тоже швеи, поделитесь своим опытом пожалуйста.
-
Доброго ранку) Шукаємо на підселення в окрему кімнату в Таунхаусі пару або людину, яка любить багато простору. Кімната мебльована, до станції С-трейну - 5 хвилин пішки. Є паркомісце. NW
-
Вітаю! Ми раді оголосити про відкриття вакансії техніка в нашій компанії Techvill Appliance Repair, розташованої у місті Калгарі, Канада. В даний час ми шукаємо цілеспрямованих спеціалістів,які приєднаються до нашої команди. Будучи провідною компанією у своїй галузі, ми пропонуємо безпрецедентні можливості для кар'єрного зростання та розвитку. Ідеальні кандидати мають підтримувати високу планку рівня сервісу. Ваші завдання включатимуть встановлення, технічне обслуговування та ремонт обладнання та систем. Важливі увага до деталей, навички вирішення проблем та здатність працювати самостійно. Ми пропонуємо конкурентну заробітну плату, пільги та сприятливе робоче середовище. Це чудова можливість розпочати професійну кар'єру або підняти наявну кар'єру на новий рівень. Ключові обов'язки: - Встановлювати, обслуговувати та ремонтувати обладнання та системи, пов'язані з продуктами та послугами компанії - Усунення несправностей та діагностика технічних проблем та надання ефективних рішень - Виконання регламентних робіт з технічного обслуговування для забезпечення справної роботи обладнання. - Вести точний облік усіх виконаних робіт та вести облік обладнання та витратних матеріалів - Забезпечення дотримання правил техніки безпеки та політики компанії - Забезпечення виняткового обслуговування клієнтів та підтримки клієнтів. Якщо ви зацікавлені у цій можливості та бажаєте приєднатися до нашої команди, надсилайте своє резюме та ставте Ваші запитання за вказаною адресою електронної пошти : [email protected] Ми з нетерпінням чекаємо відповіді від вас!
-
This group uses @RemoveJoinGroupMsgBot to remove joined group messages. Add the bot to your group to keep the conversation clean.
-
Чи бачили ви ту квартиру в живу ?
-
Але читайте відгуки на агенство Чи популярно взагалі ?
-
Роблять
-
Так робость
-
Нормальна практика