UA to Calgary🇨🇦
-
Вітаю, підкажіть будь ласка, де можна скористатися факсом?
-
В любом торговом центре или WalMart что-то есть
-
Дякую
-
Працюю в у офіційному кар дилершипі, якщо потрібна допомога з вибором авто чи кредитом на нього - можу допомогти, вибив промо для українців -1000$ + талони на паливо instagram.com/sergii_uauto?igshid=OGQ5ZDc2ODk2ZA== Лінк на інвентар www.okotoksgm.com/used-inventory/index.htm
-
Ребят, едем в сторону Ванкувера 13 июля и 16 обратно. Если есть желающие посетить город или просто нужно по делам - напишите мне🙂 Есть два места в машине , дорогу поделим пополам. Дешевле , чем билеты на самолет выходит. Едем днем, так что еще красивая дорога как бонус.
-
Икеа, волмарт, костко...
-
Амазон (завчасно закомовили)
-
Здравствуйте, подскажите пожалуйста хорошего и проверенного семейного врача в районе SW)
-
Привіт всім 😎 Працюю барбером, кому цікаво пишіть в приват. Calgary, Inglewood
-
НАРОЩУВАННЯ ВОЛОССЯ -20% Червень-липень Доброго дня дівчата🌟, мене звати Валерія і я майстер з гарячого капсульного нарощення волосся, Закінчила навчання у одного з найкращих майстрів Києва і у Калгарі зараз шукаю моделей для поповнення портфоліо тому ціни дуже приємні. Запрошую вас красуні до мене на: -Корекція нарощенного волосся 350$(зняття, перекапсуляція волосся, нарощення) -капсульне нарощення (250$)/ загущення волосся(200$) -капсуляція волосся (50$) -зняття нарощенного волосся (40$) -підбір волоссячка під ваш колір/ консультація-0$ Район 📍Malborough Для деталей пишіть в приватні повідомлення) Також буду рада знайомству з майстрами тому що поки не знайшла хорошого майстра в Калгарі для себе.
-
Всім привіт 👋👋 Мене звуть Володимир і я займаюся викладанням англійської 🇺🇲 10+ років! Кажу як носій, пишіть у 📩 пропоную індивідуальне навчання! 🖇 Є акаунт в інста заходьте подивитися мої навчальні відео 👇 www.instagram.com/vovaenglish/
-
Доброго дня) Пропоную послуги манікюру та педикюру 💅👣 🌐 Downtown 5 Ave Sw ⏰ 2-3 год Звертайтесь будь ласка в інстаграм instagram.com/nail_calgary_?igshid=NGExMmI2YTkyZg== ✅ Майстер зі стажем! ✅ Інструменти стерильні!