UA to Calgary🇨🇦
-
Всё делается онлайн но их не дают дителям крупных городов... world income я не в курсе что и как..на климатические подавали вместе с налоговыми к кому это относилось
-
Доброго дня, бачила в чаті що ви скидали номер ріелтора на рент, можете ще мені скинути? Буду дуже вдячна
-
Прилітаєте в Калгарі, а потім плануєте прямувати до Едмонтона? Я зустріну Вас в аеропорту Калгарі та швидко і комфортно довезу в безкоштовний готель Едмонтона (дешевше ніж літаком). Велика машина на 7 місць
-
Доброго дня! Запрошуємо вас відвідати український салон у місті Калгарі🥰 Працюємо на українських матеріалах Дезінфекція і стерилізація ✅ Знаходимось за адресою: 602 16 Ave NW, Calgary Для перших клієнтів знижка -20%🤩 Наша сторінка в Інстаграм: instagram.com/vip_ukraine_beauty?igshid=OGQ5ZDc2ODk2ZA==
-
Добрий день! Ми молоде подружжя і маленька собачка на цьому тижні прилетіли до Калгарі. Наразі шукаємо житло (1 бедрум). Чи може ти надати контакт ріелтора, що працю з українцями? Або порадити як краще шукати житло? Бо на сайтах компаній не відповідають на запити, або пишуть, що немає вільних варіантів. Буду вдячна за будь-яку допомогу
-
За собаку дополнительно обычно берут около 35 долларов в месяц...либо сразу депозит бывает аозвратный около 500 за год. Приходите желательно с собачкой, многие их любят и умиляются и помогают, особенно если у вас не ротвейлер Но вы заходите в любые рентал комплексы..прямо по району модете идти и в каждый спрашивать, где есть rental now.
-
Спасибо большое!
-
Mainstreet Boardwalk Напишите им, но лучше заходите в их дома и общайтесь с менеджерами на месте.
-
Спасибо огромное за совет! Будем пробовать ❤️
-
При заполнении налоговой декларации спрашивали о климатических выплатах и были мелким шрифтом условия для их получения...и жители Калгари не подходят под это... Оно вам надо, чтобы спустя годы потом пришёл "упс" от налоговой?