UA to Calgary🇨🇦
-
Какие выбросы? Речь была о климатических выплатах? Может мы о разном говорим?
-
Можете ссылку хоть скинуть...в налоговой анкете были указаны исключения
-
Бывает и не мало когда immediate
-
На квартиру/будинок. Я за 2 бедрум плачу 25. Оформлював у цього пана. Tony Luong Personal Insurance Advisor InsureLine Brokers (Platinum) Cel: 403.401.8876
-
З радістю я приєднався до цієї чудової групи, щоб поділитися своїм творчістю і запропонувати вам унікальні татуювання. Моєю метою є створення мистецтва, яке не лише прикрашає ваше тіло, але й відображає вашу індивідуальність та історію. Я приділяю особливу увагу деталям, прагнучи до ідеального виконання та задоволення ваших очікувань. Завжди радий зустрітися з новими клієнтами й уважно послухати ваші ідеї та бажання. Моя робота базується на взаємодії та співпраці, щоб уособити ваші мрії у реальність. Буду радий створити для вас татуювання, яке буде не лише красивим, але й матиме особливий зміст для вас. Зв'яжіться зі мною, і ми разом перетворимо вашу ідею на твір мистецтва на вашій шкірі. Дякую за вітання й довіру. Чекаю вашого повідомлення й буду радий зустрітися з вами особисто. З повагою
-
Всім привіт 👋👋 Мене звуть Володимир і я займаюся викладанням англійської 🇺🇲 10+ років! Кажу як носій, пишіть у 📩 пропоную індивідуальне навчання! 🖇 Є акаунт в інста заходьте подивитися мої навчальні відео 👇 www.instagram.com/vovaenglish/
-
Привіт шукаю того хто реєструвався в communauto не можу зареєструватись потірбна допомогп
-
Так, скиньте. Бо мені здається, ви заплуталися і заплутаєте інших. Можливо, ви говорите про 10% надбавки до climate action, які доступні для жителів сільської місцевості. Але основні кліматичні виплати доступні для всіх мешканців Альберти. Їх нараховує податкова після перевірки ваших наданих форм і декларації. Якщо вони вам не повинні бути нараховані, то ви їх і не отримаєте. Наводжу інформацію з офіційного сайту податкової служби.
-
Oh my God I never believed that it works, I Invested $100 as my start up capital and to my greatest surprise I earned $5000 under 24hours of trade and I just received another $10,000 with the help of Mrs @Carlylovell my account manager. I recommend everyone here that is interested, To join this channel and start earning from home. telegram.me/joinchat/Z3EhRreYWKYzNWE5
-
Хто шукав де придбати ельфи 5% і стіки - напишіть в приватні повідомлення і я вам надішлю посилання на магазин 😊
-
Да.. похоже я о другом говорила...а есть у вас именно ссылка а не скриншот?