UA to Calgary🇨🇦
-
Повторно, разово! В понеділок 26.06.2023 з 9-30 до 13-00 ви можете оформити SIN без попереднього запису і без черг в Centre for Newcomers (це разово). Одночасно ви зможете познайомитись і поспілкуватись з вашим менеджером з адаптації і отримати відповіді на всі питання, що вас цікавлять. Для оформлення SIN візьміть з собою ваші паспорти і ворк перміти. Адреса офісу: 125, 565-36 Street NE, Calgary, AB, T2A 6K3
-
У нас была такая ситуация в Украине, к нам во двор упала небольшая цапля, и мы связались с нашим зоопарком, попросили привезти птицу и они ее забрали и выходили, возможно стоит связаться попробовать и тут, еще в голову пришло попробовать связаться с приютом для животных, например AARCS
-
Ребят подскажите где можно снять что то недорогое на 2-3 месяца ? Или быть может кто то сожителя ищет ??
-
Не шукайте, якісь схеми. Не подіє. Дитячі анкети обробляються довше, ніж дорослі, бо проходять подвійну верифікацію. Щоб ви не вказували в анкеті, ви нічого не зміните. Я вказувала, що я заповнюю анкету від імені дітей. Чекала на 2 тижні довше, ніж свою візу. Але це було ще в квітні минулого року.
-
мои знакомые 7 месяцев ждали на детей визы
-
я видел писали некоторые что можно не дожидаться решения по детям если родителям уже есть апрувы виз - можно отправлять паспорта всех вместе (с детьми) на вклейку, но это не официальная инфа
-
я знаю каково оно сидеть и ждать, сам так 4 месяца ждал для своей дочки. Держитесь, все будет, просто долго все делается к сожалению(((
-
Ну коли ми відправляли,той хто відвозив паспорта на вклейку,сказав так зробити
-
На вклейку
-
Там потрібно копію перекладу брати з собою