UA to Calgary🇨🇦
-
Дякую
-
LINC курсы
-
Доброго ранку, підкажіть будь-ласка, школу/університет (курси)для вивчення англійської (Калгарі), не з брошурок, що видають в аеропрту. Будь-ласка, реальні курси, хто навчається. Дякую.
-
Просрочка, ще та халява🤔😂. А інший бік медальки ви не побачили? Що це вдале списання товарів. Тільки українців ☹️
-
SportChek, Canadian Tire
-
Шановні українці, тут можна знайти різноманітні оголошення про роботу, житло та інші види пільг. 🙏💙💛 frompeopletopeople.com
-
До чого тут українці? Туди приїжджають всі, кому потрібна їжа. Ми навіть поліцейських бачили
-
Наверное поздно предупреждать,но вам проще самим отвезти. Мы вот вызвали. Нам выставили счёт 250 $. Да и ждать меньше. Это без госпитализации и всяких рецептов. Приехали, сказали продолжать лечение от семейного врача, температуру померяли и уехали
-
Мы сыну покупали в Goodwill, это как наши Second hand. Цены очень доступные, качество хорошее. Взяли за пару долларов.
-
911
-
Возможно в sport check найдете
-
Шалом громада Таке питання,може хтось знає,цікавився таким питанням-як здавати,як отримати права на мотоцикл?!?!? Єслі є тільки українські права кат А
-
Walmart, winners
-
дякую
-
mountain warehouse Я брала себе там тёплые вещи и хороший детский отдел был
-
можливо хтось знає назви магазинів. сьогодні обійшли торгові центри так і не знайшли(
-
В торговых центрах , там где и взрослым
-
Доброго часу! Де в Калгарі в центрі можна купити дитячі штани по типу лижних? На дівчинку
-
Ні, на машину, на перший час
-
Кредиту на що? На квартиру? Взагалі, я думаю, що це залежить від кредитного рейтингу. Розмір кредиту по картці середній по Канаді 10к cad.
26 Jan 2023, 06:42
2964/104938
26 minutes ago