UA to Calgary🇨🇦
-
❗️ПРОДАЕТСЯ❗️ Toyota Camry 1999 CE 2.2 объем Пробег: 326т Идеальное техническое состояние. Машина полностью обслужена и не требует абсолютно никаких вложений для комфортной езды. Есть все чеки об обслуживании автомобиля. Есть пару нюансов, которые не влияют на езду. Есть рыжики в некоторых местах соответсвенно возрасту. Идеальный вариант для бюджетного авто.
-
Всім привіт, може хтось знає як передати ліки з України в Канаду ? Думала, що це можна зробити через MEEST , але прочитала, що ліки заборонені 🥺 Підскажіть будь ласка, як можна передати ліки ?🙏
-
Автомобільна комп'ютерна діагностика електронних систем. Стирання Check engine. Calgary AB
-
Привіт. Мене звати Микола, проживаю в м. Калгарі. Якщо у вас виникла потреба перевезені речей, товару, тощо, то можу надати допомогу. Маю власний пікап-трак. В будні дні з 17.00 у вихідні дні в будь-який час. Кому цікаво, пишіть або телефонуйте (825) 288-3911.
-
Всім привіт) Зареєструвалась на сайті Instacart (доставка продуктів). Маю промокод на знижку 50$ для НОВИХ користувачів при ПЕРШОМУ замовленні. Я замовляла на 58$, а зі знижкою вийшло 12$. Замовлення привезуть додому. Промо-код: JAMSA0FCD8 Хто ще не зареєстрований, то можете спробувати. www.instacart.ca/store
-
Мені вчора вдалося, а чоловіку ні. Хтось писав, що обирав стандартну доставку, а в мене вийшла пріоритетна.
-
А Ви вперше зареєструвались? Яку помилку вибиває? Мін. сума замовлення має бути 50-60$