UA to Calgary🇨🇦
-
Завтра зранку їду з Едмонтона через Ред Дір в Калгарі, в 11 ранку назад в Едмонтон. Велика, комфортна машина. Є 4 місця...
-
Poparide.
-
Аналог блаблакару
-
Вибачте, не так написала. Дозвіл на повернення з України.
-
Доброї ночі! Скажіть, будь ласка, куди потрібно звернутися за дозволом на виїзд дитини з Канади до України? Я одинока мама. Потрібен дозвіл від мене для бабусі. Дякую🌹
-
Скиньте будь ласка електронну пошту до канадського посольства у Варшаві
-
Повторно, разово! Для тих, хто прилітає в Калгарі до 26.06 В понеділок 26.06.2023 з 9-30 до 13-00 ви можете оформити SIN без попереднього запису і без черг в Centre for Newcomers (це разово). Одночасно ви зможете познайомитись і поспілкуватись з вашим менеджером з адаптації і отримати відповіді на всі питання, що вас цікавлять. Для оформлення SIN візьміть з собою ваші паспорти і ворк перміти. Адреса офісу: 125, 565-36 Street NE, Calgary, AB, T2A 6K3
-
Привіт друзі. Підкажіть будь ласка може хтось купував таблетки проти алергії які можна придбати без рецепту?
-
Дякую 🙂
-
Хеллоу👋, делаю тортики и различную выпечку на заказ 👩🍳 На фото можете ознакомиться с некоторыми моими работами. Это лишь, малая часть из того, что я делаю и умею. Смогу подобрать тортик или различные десерты именно для вас, или сделать по вашему желанию/заказу. Цена тортов считается по весу, десерты- цена поштучно. Всем сладкой жизни 😇
-
Доброго дня усім, чи може хтось знає чи можно ворк перміт замінити на стаді перміт ( по Візі Куает) Або отримати стаді перміт разом з ворк пермітом разом, щоб можно було навчатися у Канадському Коледжі або університеті та працювати одночасно
-
Можно, но чтобы его получить, сначала нужно поступить, когда будет письмо о зачислении, тогда и можно подаваться на стади, можно иметь одновременно два пермита
-
и при поступлении в вуз не имеет значение есть у вас ворк пермит или нет, по CUAET вы получаете ворк пермит в аэропорту, а стади на общих основаниях, после поступления
-
если вы не зачислены в вуз