UA to Calgary🇨🇦
-
Доброго дня усім, чи може хтось знає чи можно ворк перміт замінити на стаді перміт ( по Візі Куает) Або отримати стаді перміт разом з ворк пермітом разом, щоб можно було навчатися у Канадському Коледжі або університеті та працювати одночасно
-
Можно, но чтобы его получить, сначала нужно поступить, когда будет письмо о зачислении, тогда и можно подаваться на стади, можно иметь одновременно два пермита
-
и при поступлении в вуз не имеет значение есть у вас ворк пермит или нет, по CUAET вы получаете ворк пермит в аэропорту, а стади на общих основаниях, после поступления
-
если вы не зачислены в вуз
-
Вам не дадут при въезде стади пермит
-
Тобто, з ворк пермітом можно подаватися на вступ до любого канадського навчального закладу ? Але якщо при вїзді у Канаду вибрати наприклад стаді перміт замість ворк перміту то працювати офіційно не маєш права але якщо мати ворк перміт то працюючи офіційно на навчання податися все-одно можна 🧐
-
Добре, я зрозумів, дякую за інфу 🔥
-
Если у Вас есть письмо о зачислении, то можно и в аэропорту по нему получить его
-
Але офіцер в аеропорту питав мене про те чи хочу я ворк або стаді перміт отримати... Я тоді указав що ворк в отримав ворк перміт одразу...
-
Спасибо большое 🙂
-
Йдете до сімейного-він дивиться стадію.Якщо дуже погано записує до спеціаліста і на операцію(не лазер) з чергою до року.Лазерна тут дууууже дорога.
-
MyParking
-
apps.apple.com/ca/app/myparking/id1001301657
-
t.me/+KFv2AR2NORAxOTc0
-
Благодарю
-
Домашний Медовик 🍯 /Наполеон Вес 1,6/1,7 60 cad ( за торт ) Предзаказ :1-2 дня Самовывоз: Westbrook