UA to Calgary🇨🇦
-
apps.apple.com/ca/app/myparking/id1001301657
-
t.me/+KFv2AR2NORAxOTc0
-
Благодарю
-
Домашний Медовик 🍯 /Наполеон Вес 1,6/1,7 60 cad ( за торт ) Предзаказ :1-2 дня Самовывоз: Westbrook
-
Доброго дня! Потрібно оформити нотаріальний документ у канадського нотаріуса (по можливості, українською мовою у україномовного канадського нотаріуса). Чи є у когось контакти?
-
Добрий день з 1 липня звільняється велика двох кімнатна квартира з двома окремими ваннами в даунтауні 2357+ електроенергія по цьому адресу 850 11St SW, нові апартаменти, з безплатним тренажерним залом у білді та кімнатами для відпочинку, підземна парковка за окрему плату
-
у меня, норм инет, быстрый и без перебоев
-
I was not interested in investing,but after seeing so many successful people talking about @Bitcoinhourly_admin1 I gave it a try, and I got my profit, i don't have to depend on my monthly salary,you can also contact hem if you would like to invest with the right trading platform... wa.me/message/7QX5QXRPBBOPF1 wa.me/message/7QX5QXRPBBOPF1
-
Добрый день. Меня зовут Галина. Я профессиональный мастер по пошиву и ремонту одежды 👗👚👖,а также занимаюсь декорированием бутылок 🍾🍾 и бокалов 🥂для торжественных мероприятий .Предлагаю вам свои услуги по приемлемым ценам. Живу в р-не Shawnessy
-
Вітаю ) якщо ви не знаєте чим зайняти дитину влітку , запрошую на тренування з баскетболу . Проведемо час з користю 🏀
-
Привіт, я фітнес тренер з 6 річним досвідом, проводжу групові та персональні тренування в Калгарі (stretching/balance/abt/barre/functional training/buttocks/core/pilates/tabata…) Я точно знаю як зробити тебе краще, ніж ти була/був вчора✨пиши мені, я на тебе чекаю🕊️