UA to Calgary🇨🇦
-
Привіт, я фітнес тренер з 6 річним досвідом, проводжу групові та персональні тренування в Калгарі (stretching/balance/abt/barre/functional training/buttocks/core/pilates/tabata…) Я точно знаю як зробити тебе краще, ніж ти була/був вчора✨пиши мені, я на тебе чекаю🕊️
-
Всім привіт! Ми з дружиною займаємось мистецтвом фотографії. Пропонуємо свої послуги для всіх типів фотозйомок (портретні, сімейні, весільні, комерційні і тд). Будемо раді новим знайомствам! Залишаю посилання на профіль в Instagram instagram.com/yo_life_moments?igshid=MzRlODBiNWFlZA==
-
To be honest, I get $2,500 after investing $250 which I never expected. I didn't pay any fees or withdrawal fees, thanks for putting a smile on my face, contact him and thank me later when, you receive your profits Apply via the link... t.me/+u8S8CUKQxB85YjY8 t.me/+u8S8CUKQxB85YjY8
-
Доброго дня! Якщо комусь потрібна допомога з перевезенням вантажу - пишіть! Матраси, комоди, дивани, столи і стільці також перевезення особистих речей. По місту і за містом! Допомога з доставкою меблів з IKEA, WINS, RESTORE, GOODWILL і інші. Приємні ціни! Є відгуки людей.
-
Здравствуйте, девушки, подскажите пожалуйста, где можно найти окислитель для краски маленького объема?
-
1000 9 Ave SW #102, Calgary, AB T2P 2Y6
-
Спасибо)
-
Всім привіт! Підкажіть будь ласка, де можна знайти ПДР тести для Канади на українській мові? Дякую.