UA to Calgary🇨🇦
-
ИТ - реально
-
Якщо є питання щодо місця де можна здати immigration medical exam, то у Centre Street North Medical Clinic (6213 Centre St NW, #10, Calgary, AB) працює україномовний стаф, я їм також на вихідних допомагаю. Тож можна записуватись онлайн на сайті csnmc.ca, також приймаємо без апойнтменту. Також в нас працює лаборант, тож кров здати можна одразу на місці. Наразі іміграційний екзамен коштує 120 канадських доларів і кров 70 доларів для всіх хто приїхав за програмою CUAET. Тож приїжджайте до нас або дзвоніть/пишіть смс на телефон 5875866999. Якщо виникнуть питання, пишіть мені буду рада допомогти:) Дякую!
-
Доброго вечора, допоможіть будь ласка порадою, зараз з сімʼєю буду робити візу, до війни працював в МВС судовим експертом, в галузі компʼютерно-технічних експертиз, доволі така вузька спеціальність, зараз військовослужбовець, але буду звільнятись з армії, робочих професій в мене немає, як і самого скілла до якихось спеціальностей, проте я не цураюсь важких, брудних робіт, наскільки буде важко знайти роботу ? Стосовно мови-зараз займаюсь з репетитором, заздалегідь дякую
-
Добрий день, порадьте гарні організації для newcomers. Ціль пошук роботи з рівнем англійської нижче середньої. Або може порадьте агенції з працевлаштування(є досвід роботи заводи, склади), українське посвідчення B, forklift license(в процесі отримання). Хлопець 24 роки, не боюсь фізичної роботи. Калгарі
-
багато хто хоче диплом.. але без нього теж є вакансіі.. або підтвердити через WES вашу поточну освіту..
-
Якщо є комерційний досвід релевантний, то беруть Без досвіду ви будете конкурувати з місцевими випускниками, а їх освіта, то не наша освіта))
-
Кажется похоже на вашу
-
У меня))