UA to Calgary🇨🇦
-
Доброго вечора, допоможіть будь ласка порадою, зараз з сімʼєю буду робити візу, до війни працював в МВС судовим експертом, в галузі компʼютерно-технічних експертиз, доволі така вузька спеціальність, зараз військовослужбовець, але буду звільнятись з армії, робочих професій в мене немає, як і самого скілла до якихось спеціальностей, проте я не цураюсь важких, брудних робіт, наскільки буде важко знайти роботу ? Стосовно мови-зараз займаюсь з репетитором, заздалегідь дякую
-
Добрий день, порадьте гарні організації для newcomers. Ціль пошук роботи з рівнем англійської нижче середньої. Або може порадьте агенції з працевлаштування(є досвід роботи заводи, склади), українське посвідчення B, forklift license(в процесі отримання). Хлопець 24 роки, не боюсь фізичної роботи. Калгарі
-
багато хто хоче диплом.. але без нього теж є вакансіі.. або підтвердити через WES вашу поточну освіту..
-
Якщо є комерційний досвід релевантний, то беруть Без досвіду ви будете конкурувати з місцевими випускниками, а їх освіта, то не наша освіта))
-
Кажется похоже на вашу
-
У меня))
-
Кто то за неделю, как мы, находит, а кто то месяцами не может найти
-
Доброго дня! Якщо Ви шукаєте авто в кредит, звертайтесь до мене. В нас найкращі умови в місті по кредитуванню. Спеціальна программа для ньюкамерсів. Більше 1000 авто в наявності на будь-який гаманець Буду радий допомогти та обрати Вам авто. Моя консультація абсолютно безкоштовна! Вже десятки українців їздять по Калгарі на надійних авто, обраних зі мною. Шкода, що не кожен хоче робити фото 🙂