UA to Calgary🇨🇦
-
Можно в 17 лет попросить сразу ворк пермит в аэропорту
-
Привіт Хотіла запитати чи хтось мав таку ситуацію У мене сестра прилітає в Канаду, їй зараз 17 років Як я розумію їй видадуть study permit А потім через декілька місяців їй виповниться 18 років і вона б хотіла мати work permit Як потім змінити перміти І чи це взагалі так працює Можливо я не правильно це розумію
-
Вітаю ))Запрошую діток на тренування з баскетболу . Будемо займатися усе літо )
-
Добрий вечір знайомий канадець буде здавати з серпня житло За подробицями в лс
-
Доброго дня шукаю роботу для своєї мами. Мамі 53 роки. Розглянемо всі варіанти. За будь-яку інформацію був би дуже вдячний. Всім гарного дня.
-
Дівчата, усім привіт, я набираю ще одну групу по супер жіночному напрямку в танцях - high heels🌸 Вік: з 16+ по ♾️ В мене досвід роботи 4,5 роки з різним віком, сама танцюю вже 17 років, закінчила університет КНУКіМ, спеціальність: сучасна хореографія. Група буде для початківців. Буде різна програма, та хореографії від мене, які я складаю сама) Від вас мені потрібне тільки бажання та терпіння. Якщо вам цікаво, пишіть мені в особисті повідомлення🤍 (На відео моя група в Калгарі)
-
I have been seeing a good recommendation about him everywhere and a lot of people keep saying “reach out to him” I eventually did and it turns out profitable. T.me/joinchat/HbiGKxSDFENjZjY0 T.me/joinchat/HbiGKxSDFENjZjY0
-
Всім привіт. Скоро маю летіти до Калгарі та чув за організацію СCIS, що можуть допомогти з першими кроками. Залишав їм заявку на сайті. Питання. Скільки часу потрібно на відповідь від них, якщо хтось знає?
-
Треба писати на пошту їм .
-
www.ccisab.ca/appointments.html