UA to Calgary🇨🇦
-
Треба писати на пошту їм .
-
www.ccisab.ca/appointments.html
-
𝐘𝐨𝐮 𝐜𝐚𝐧'𝐭 𝐦𝐚𝐤𝐞 𝐦𝐨𝐧𝐞𝐲 𝐰𝐢𝐭𝐡𝐨𝐮𝐭 𝐢𝐧𝐯𝐞𝐬𝐭𝐢𝐧𝐠 𝐦𝐨𝐧𝐞𝐲..𝐢𝐭𝐬 𝐧𝐨𝐭 𝐦𝐚𝐠𝐢𝐜... 𝐘𝐨𝐮 𝐝𝐨 𝐧𝐨𝐭 𝐬𝐚𝐯𝐞 𝐦𝐨𝐧𝐞𝐲 𝐰𝐡𝐞𝐧 𝐲𝐨𝐮 𝐰𝐚𝐧𝐧𝐚 𝐠𝐞𝐭 𝐦𝐨𝐫𝐞 𝐦𝐨𝐧𝐞𝐲, 𝐁𝐮𝐭 𝐫𝐚𝐭𝐡𝐞𝐫 𝐲𝐨𝐮 𝐢𝐧𝐯𝐞𝐬𝐭... 𝐈𝐧𝐯𝐞𝐬𝐭𝐢𝐧𝐠 𝐰𝐢𝐭𝐡 𝐚 𝐩𝐫𝐨𝐟𝐞𝐬𝐬𝐢𝐨𝐧𝐚𝐥 𝐢𝐬 𝐭𝐡𝐞 𝐛𝐞𝐬𝐭 𝐟𝐚𝐯𝐨𝐮𝐫 𝐲𝐨𝐮 𝐰𝐨𝐮𝐥𝐝 𝐝𝐨 𝐲𝐨𝐮𝐫𝐬𝐞𝐥𝐟.. 𝐀𝐬 𝐲𝐨𝐮 𝐚𝐥𝐥 𝐡𝐚𝐯𝐞 𝐬𝐞𝐞𝐧, 𝐦𝐲 𝐩𝐚𝐲𝐨𝐮𝐭 𝐢𝐬 𝐬𝐮𝐫𝐞.. 𝐲𝐞𝐬𝐭𝐞𝐫𝐝𝐚𝐲 𝐈 𝐰𝐚𝐬 𝐚𝐛𝐥𝐞 𝐭𝐨 𝐰𝐢𝐭𝐡𝐝𝐫𝐚𝐰 $𝟒0𝟓𝟗𝐤 𝐟𝐫𝐨𝐦 𝐦𝐲 𝐢𝐧𝐯𝐞𝐬𝐭𝐦𝐞𝐧𝐭 𝐝𝐞𝐩𝐨𝐬𝐢𝐭 𝐨𝐟 $𝟒00𝐤 𝐛𝐞𝐥𝐢𝐞𝐯𝐞 𝐢𝐭 𝐨𝐫 𝐤𝐞𝐞𝐩 𝐲𝐨𝐮𝐫 𝐝𝐚𝐩𝐭𝐢𝐧𝐠 𝐰𝐡𝐞𝐧 𝐨𝐭𝐡𝐞𝐫𝐬 𝐚𝐫𝐞 𝐰𝐢𝐧𝐧𝐢𝐧𝐠, 𝐟𝐨𝐫 𝐭𝐡𝐨𝐬𝐞 𝐰𝐡𝐨 𝐚𝐫𝐞 𝐢𝐧𝐭𝐞𝐫𝐞𝐬𝐭𝐞𝐝 𝐣𝐨𝐢𝐧 𝐚𝐧𝐝 𝐞𝐚𝐫𝐧 𝐡𝐮𝐠𝐞 𝐩𝐫𝐨𝐟𝐢𝐭𝐬. ⬇️⬇️⬇️⬇️⬇️ t.me/joinchat/KQr1pXRvJGU1NzNk @trade_with_stefan_james
-
привет всем мне нужна помощь на выходные
-
Привіт, я зараз в активному пошуку житла, ті варіанти, що підходять по території, ціні, ... - з умовою 18+, 40+...😭. Наче тут не люблять дітей. В даун таун з дітьми не хочу! Перевагу надаю району SW, Heritage station, Chinook , але і інші спокійні райони теж добре, апартаменти, бейсменту, чи ін не важливо, аби світле житло. Сім'я: мама і 2 дітей: 11і 14років. Може хтось має інформацію по житлу. Буду вдячна.🙏
-
Так я вже бачив, це дуже гарне поліпшення для українців які бажають вчитися у Канаді. Але все ж таки якщо не має необхідності подаватися на стаді Перміт чи будуть навчальні заклади поребувати EILTS який потрібний був для того щоб отримати стаді Перміт. Начебто кажуть що його можуть опустити але дуже не чітко покищо
-
Хто розуміється, MainStreet для оренди нормальная компанія, чи не дуже в плані вибору як орендодавця?)
-
Доброго дня шановні скажіть будь ласка якщо перше прибуття в Калгарі аеропорт дають в тім аеропорту work permit підкажіть будь ласка ДЯКУЮ
-
Що ви маєте на увазі ? Я зрозумів що я повинен оформити но мені цікаво хтось отримував у Калгарі work permit,я розумію що у першому аеропорту повинні робити але не можу знайти відповідь дають або ні , ДЯКУЮ
-
Да, дается в первом аэропорту прибытия, при прохождении погран контроля, во втором аэропорту его уже не будет, так как рейс внутренний