UA to Calgary🇨🇦
-
Якщо в тебе cibc просто ідеш у відділення і кажеш який ліміт тобі встановити
-
Дякую)
-
Регулярно слышу советы подаваться на выплаты если у нас семья получает меньше прожиточного минимума. Кто на деле сталкивался? Или это всё не про Альберту?
-
Доброго дня! Хотіла уточнити питання стосовно виїзду з Канади на 2-3 тижні. Восени необхідно повернутися в Україну ненадовго, тому хотіла запитати чи можливо хтось уже з цим стикався. Чи не буде ніяких проблем в аеропорту і тд? І чи не вплине це потім якимсь чином на отримання permanent residence? Та і чи немає ніяких "підводних каменів" загалом? Буду дуже вдячна.
-
Я там уже смотрела, но именно выплат не нашла...не туда смотрела? Или выплат не бывает?
-
Друзья, подкажите пожалуйста, нам дали много одежды б/у (около 10 мешков) кому можно их передать?
-
Всім привіт) У звʼязку з переїздом продаємо наше авто. Ford edge 2018, у блакитному кольорі) пробіг 92тис) шкіряний салон, панорама, підігрів сидінь та всі плюшки) багажник можна ногою відкривати) В особисті можу скинути більш детальний опис та фото) Брали авто в салоні на southeast через Кубишкіна. Є гарантія від дилера на 30 місяців на усе, окрім електронної частини (двигун, коробка, ходова). Є два шляхи покупки) або 29 тис одразу, або 10 тис готівкою та 19 кредит) можна розтягнути будь якими сумами протягом 5ти років) як вам буде зручно) хтось хоче швидко закрити, а хтось довго і мінімальним платежами) тому тут на ваш розсуд)
-
В церковь звонил, сказали, что одежду не принимают
-
Вы хоть укажите что там за одежда... наверное в церкви могут принять
-
Доброго дня! Якщо комусь потрібна допомога з перевезенням вантажу - пишіть! Матраси, комоди, дивани, столи і стільці також перевезення особистих речей. По місту і за містом! Допомога з доставкою меблів з IKEA, WINS, RESTORE, GOODWILL і інші. Приємні ціни! Є відгуки людей.
-
Another great withdrawals today I'm so excited for this amazing payment of $8,100 what a boost! With just $800 You are the type of manager I have always wanted Thanks so much for the payment... Give him a try join him channel with the link below 👇👇👇👇👇👇👇👇👇👇👇👇👇👇👇👇👇👇👇👇👇 t.me/Thompson_fxt t.me/Thompson_fxt
-
А ви не підскажете, будь-ласка, як її оформити, чи як вона називається?
-
Щиро вдячна 🙏🏻