UA to Calgary🇨🇦
-
Наступний наш захід про самоцінність ❤ 2 серпня, початок 5 pm у Центральній бібліотеці Калгарі ✅ Що ми будемо робити: зробимо тест на рівень нашої самоцінності, поговоримо про сепарацію та його стани, намалюємо алгоритм нейрографіки для впевненості та попрацюємо з МАК картами 🌺 Також, буде знайомство та приємне спілкування 🙏🏿 Організатори: практикуючий психолог Маргарита та спеціаліст нейрографіки Валерія. Необхідна реєстрація ☝ Вартість 25 $
-
I thought all crypto investment platform are scams until I saw a post about this platform and I decided to invest in their program and now I have I made over $35,000 in 2 weeks of joining this platform click on the link now to join t.me/+wyT33NjQasw5NWU0
-
В 18:00, но я нифига не успеваю даже ввести как их уже нет
-
Курсы английского не помогут в трудоустройстве...а вот профессия или крепкое здоровье могут
-
Имеется ввиду програмисты, дальнобойщики, электрики... если у вас диплом и опыт условно экономиста или менеджера с маркетологом, тот тут это ничего не значит увы.
-
От якраз економісту може бути легше знайти роботу. Бо електрику потрібно зробити ліцензію, далекобійнику отримати місцеве водійське посвідчення, а у it-шників конкурс 400 чол на місце. І ніяка професія, чи здоров’я не допоможе, якщо англійської мови немає. Тому про курси англійської не згодна.
-
Добрий день. Мене звати Богдан і я викладач англійської мови з багаторічним досвідом. З 2010 року жив в Америці, потім в Канаді, потім переїхав до Дубай де працював на компанію Apple. У 2019 повернувся в Україну, а зараз я тут. І хочу допомагати нашим українцям вивчати англійську мову. Мої заняття направленні саме на РОЗМОВНУ англійську. 80% заняття ми будемо РОЗМОВЛЯТИ. Якщо Вам цікаво дізнатись більше - приходьте на безкоштовне пробне заняття до Central Public Library (800 3 St SE Calgary, AB T2G 2E7) цієї Неділі 30 Липня. Нижче додаю форму для реєстрації на пробне заняття, тому що є ліміт на кількість людей. docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSfHLL3ZQvTVAEOUgxzRI2gtEAWLVSTeoggOEPmWa7bbin5ODg/viewform?usp=pp_url Якщо є питання - пишіть в приват, залюбки відповім.
-
Добрый день. Меня зовут Галина. Я профессиональный мастер по пошиву и ремонту одежды 👗👚👖,а также занимаюсь декорированием бутылок 🍾🍾 и бокалов 🥂для торжественных мероприятий .Предлагаю вам свои услуги по приемлемым ценам. Живу в р-не Shawnessy
-
Польща нібито ще досі відкрита для всіх...
-
Мне кажется что это говорят всем у кого нет языка, а тем, у кого есть говорят другую легенду. Понятно что язык крайне важен, но даже с ним многие долго не могут найти работу. Тут не как в Польше, увы.