UA to Calgary🇨🇦
-
Дякую за відповідь. Але по факту то був таки по 1 комплекту багажу(так як було написано), на кожну особу?
-
відпустка в банф, кому це цікаво?
-
Супер! Я дякую Вам за відповідь. За логікою, я так і думала. Але трішки сумнівів все ж було.
-
Усім привіт Літні знижки 🔥 Знижки на телефони (айфони та самсунги) 14й за 770$ S23 ultra за 1247$ (самсунг бадс в подарунок 🎁 ) 20$ дзвінки і смс 39$ за 20 гіг 45$ за 30 гіг 50$ за 40 гіг 55$ за 50 гіг Деталі в лс🌸
-
Всіх вітаю 👋🏻 Я ЖІНОЧИЙ та СІМЕЙНИЙ ПСИХОЛОГ НЕ тільки за освітою, а щей за покликанням. також Я 4 роки як дружина та мама 2 річного чудового хлопчика , тому точно знаю і ЗМОЖУ допомогти віднайти баланс між СОБОЮ та СІМ‘ЄЮ та непоїхати кукухою з народженням малюка , а зробити своє материнство СПРАВЖНІМ КАЙФОМ Працюю з жінками та парами 🙂 допоможу віднайти рівновагу та щастя У БУДЬ-ЯКІЙ ЖІНОЧІЙ РОЛІ та відчути, що жінкою бути СУПЕРОВО Якщо тобі необхідна допомога пиши 😊
-
Дякую)
-
Добрий вечір всім, хто розуміється, після ренти квартири треба робити страхування, де і як його можна зробити? Буду вдячний за відповідь.
-
Вже дощі
-
Добрый день, мы сдаём в аренду 1 bedroom basement. Свежий, шикарный ремонт. Мы ищем 1-2 женщин/девушек. Частично с мебелью. Район Lake Chaparrel, доступ к озеру и пляжу. 1000 долларов включая всю коммунальные услуги и интернет/тв. Фотографии вышлем.
-
В том году помню мы наоборот в засухе выживали, особенно август
-
Та ну не, не настолько😁 Но Ванкуверу конечно идет дождливая погода, отдыхали там недавно, своя атмосфера
-
Ми летіла через Франфуркт. Пересадка була з одного терміналу. В нас було 1.5 години. Ми забігали до літака останні. При тому що багаж не перереєтровували. Мої емоції і стан не можна передати. Там дуже великий аеропорт. Паспортний контронь, перевірка багажу до літака. Черги, великі черги.