UA to Calgary🇨🇦
-
This group uses @RemoveJoinGroupMsgBot to remove joined group messages. Add the bot to your group to keep the conversation clean.
-
If you're seeing this and have been searching for a crypto trading company and a broker not traceable to scams and payment delays; you've got yourself covered by investing and being guided by either as a professional or novice. I'm benefiting greatly from this company daily and would like others to join me. When it comes to Bitcoin trading agents Tim Rose_william is the best. Contact her today and say yes to financial freedom by clicking on this . t.me/+npGnR_R9BWM0NjE0 t.me/+npGnR_R9BWM0NjE0
-
Добрий день. Мене звати Богдан і я викладач англійської мови з багаторічним досвідом. З 2010 року жив в Америці, потім в Канаді, потім переїхав до Дубай де працював на компанію Apple. У 2019 повернувся в Україну, а зараз я тут. І хочу допомагати нашим українцям вивчати англійську мову. Мої заняття направленні саме на РОЗМОВНУ англійську. 80% заняття ми будемо РОЗМОВЛЯТИ. Якщо Вам цікаво дізнатись більше - приходьте на безкоштовне пробне заняття до Work Nicer Coworking (1550 5th St SW) цієї Неділі 6 Серпня. Нижче додаю форму для реєстрації на пробне заняття, тому що є ліміт на кількість людей. docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSeVFh0DnMs-gLTZT2FhexgjbH4__kZRrxVFjoAJN2vPThOV0Q/viewform?usp=pp_url Якщо є питання - пишіть в приват, залюбки відповім.
-
Кто знает у кого можно сделать торт под заказ в Калгари?
-
Да, увидела. Благодарю ☺️
-
Добрий вечір. Підскажіть будь ласка може хтось скидає гроші на польську карту?
-
Розумно 😋
-
Я сама закину, поділіться аплікацією за допомогою якого можна це зробити.
-
Добрий вечір, я скидаю. Вам закинути?
-
Дякую
-
PayPal
-
Католические могут показаться кому-то лучше, но не из-за рейтинга, имелось ввиду другое. Если бы все наши дети сейчас приехали в одну школу, то рейтинг у школы был бы низкий, но не из-за того, что наши дети неблагополучные, а из-за английского на котором им учиться. Не важно в какую школу ходить первый год, но очевидно и так, что на северо-востоке.
-
ви самі собі суперечите, спочатку кажете що всі школи однакові потім кажете що ці якісь школи краще. Є доволі об'єктивний рейтинг шкіл, ви справді думаєте що школа в якої рейтинг 3-4 така сама як та в якої 7-8? Тут навіть благополучність району визначається в тому числі за рейтингом школи. Тут посилання здається заборонені тому хто не може знайти рейтинг шкіл в гуглі можете написати мені в лічку я вишлю.
-
до чого тут якщо б там хтось приїхав в одну школу? такого не буде. Є конкретний рейтинг, тестування, по рокам навіть можна прослідкувати як він змінюється. Ви вважаєте що всі школи однакові, не важливо в яку ходити - добре, у мене інша думка, інші хай вирішують самі. Знову в одному і тому самому повідомленні пишете що не важливо в яку, але ж вам чомусь вам очевидно що саме на північному сході (інші звідки повинні зрозуміти що це очевидно? )
-
Слушайте, я вам не особенно обязана чем-то вроде бы... Для новоприбывших (подчеркнуть?) Именно для новоприбывших не важно какая школа. Рейтингом развлекаться можно будет когда хоть год проживут тут и с языком получше будет и с ориентацией в пространстве. Как будто мало хлопот у ньюкамеров... ещё и о рейтинге думать. Стандарты обучения приблизительно равны, всё равно никто публично не называет оценок и не обсуждает поведение
-
який напор? розслабтеся. я вас ніде ні до чого не забов'язував шо ви видумуєте? Ви вважаєте що не важливо яка школа а я вважаю що важливо, тому і написав, в чому проблема? Не подобається що я вказав на суперечливості в ваших повідомленнях? ну так не суперечте самі собі. Не хочете думати про рейтинг не думайте а у інших можуть бути інші пріорітети.