UA to Calgary🇨🇦
-
Всім привіт , підкажіть чи можна перенести на інший день фут банк якщо вже QR код вже отримав ? Або таке запитання якщо на наступний день прийду QR спрацює ? Дякую заздалегідь )
-
По таким латентним … , які пишуть , що до росіян треба ставитися з розумінням і тд. Бо ви виїхали сюди і вам абсолютно пофіг , що там далі буде і як.
-
По яким критеріям судите?
-
Наче флешбекнуло в 2013 до Азарова
-
По таким меседжам тяжко щось зрозуміти😂
-
По меседжам вище
-
Тобто ви мене називаєте латентною ватою, але пруфіф надати не можете? Дуже смішно виглядаєте)
-
Шукаю кімнату для дівчини , в центрі Калгарі
-
Я казав за людей вище , які кажуть , що людей з підарашки неможна кошмарити
-
Я за вас особисто ні слова не сказав
-
Это нормально что иммиграционный консультант просит фото паспорта перед консультацией?
-
Он наверное по фото определяет дадут PR или нет😂
-
Онлайн консультация?
-
Я хз, просто раньше никогда не покупал их услуги
-
Мне отвечает *Це легальна вимога для нашої звітності. Як ліцензовані представники, ми маємо право надавати послуги лише тим людям з якими ми підписуємо ритейнер, і ми повинні пересвідчитися в тому що це саме ця особа.*
-
З вересня в приватному будинку звільняється кімната , ціна 1100 (1350 якщо пара ) в будинку є всі необхідні меблі , посуд , комуналка включена у вартість + є заднє подвірʼя ( 2 машини може стати ) В будинку живуть українці Я не власниця , шукаю на своє місце Також в бейсменті є вільна кімната ціна 1000 Пишіть в приватні
-
Выше скинула
-
Вот он ещё
-
Спробуйте ще раз, все працює
-
Це документ ніяк не відкривається, загружається. Але показує як недійсний
26 Jan 2023, 06:42
32473/107049
7 minutes ago