UA to Calgary🇨🇦
-
Есть ли кто нибудь кто пользовался услугами имиграционного консультанта?
-
Привіт. Хто недавно робив оцінку диплому в WES. Можете підказати, будь ласка, процедуру? Якщо у мене диплом та додаток на українській і одразу англійській мовах, обов'язково потрібно робити апостиль?? Якщо так, то скільки у вас це часу зайняло? Також не можу зрозуміти, де брати WES reference No. Він також вимагається. Хто може допомогти розібратися, буду вдячна❤
-
Добрый день.ищем людей на передачу контракта с 1 сентября или немного раньше. До 31.05.2024. 2 bedroom .адрес : 9600 Southland Circle SW. 26 этаж,вид на горы и Даунтаун .Расположение отличное, магазины в 5-10 минутах ходьбы , до станции c-train Southland 10 минут . Цена 1890 +свет .Депозит 1000. Семье без детей(менеджер сказал так из-за высокого этажа ),собаки нет,кошки допускаются.За дополнительной информацией пишите в личку
-
Вам не потрібен апостиль взагалі. Вимагається лише переклад диплому (вкладиш з оцінками перекладати не потрібно), у вашому випадку, якщо інформація продубльована англійською, переклад не потрібен. Апостиль, у випадку wes, це не процедура, а назва сайту. Алгоритм дій такий: робите акаунт на сайті Wes, створюєте заявку, оплачуєте і тоді з’явиться референс номер. Потім переходите на сайт apostille.in.ua і створюєте заявку на пакет документів Wes Canada (для імміграціі). Там є покрокова інструкція. Також на сайті Wes потрібно буде в завантажити фото диплому, а apostille.in.ua надішлють у Wes вашу академічну довідку. І все. Вам надійде еволюція вашого диплому на пошту та в електронному вигляді.
-
Дівчата❤️ Я ліцензований мастер бровіст, працюю та живу в Калгарі. Запрошую Вас до себе на такі процедури: ⁃ корекція & фарбування - ⁃ корекція & фарбування & ламінування - ⁃ фарбування вій ⁃ депіляція зони обличчя - чоловіча корекція Ви отримаєте не лише гарні брови, а й приємну та затишну атмосферу у нашій студії🤍 Чекаю саме на Вас! instagram.com/hh_brows?igshid=MzRlODBiNWFlZA== 📍4723 1st street SW Calgary, Alberta