UA to Calgary🇨🇦
-
Спасибо)
-
+1 (403) 707-8202 Калгари мужской барбер. Я за 20 стрегусь. Нравится… Кому пригодится 24th street Sw calgary T2Y 0H8
-
A Proactive Driving School and Traffic Safety Consulting Ltd +1(403)-288-8682 infodriveproactive@gmail.com driveproactive.com/ #23A - 9620 Elbow Drive SW Calgary Alberta Canada
-
Добрый день! Подскажите пожалуйста инструктора для подготовки к 5 full. Желательно укр или рус говорящего.
-
Это в моем кабинете
-
Досвід лише з оксіо, то все їх. Для мене краще, не треба купувати додатково, роутер норм, до алекси можна підключити. Ну і відсутність контакту + ціна дуже суттєві переваги
-
а свой роутер там что ли нельзя использовать? а то смотрю все пишут что роутер от провайдера
-
Ну може від будинку залежить, у мене зовсім інший досвід, прийшло обладнання (відносно швидко). Ще коли йшло, прийшов мейл типу у Вас буде автоматичне підключення, технік не потрібен, вказана дата підключення, дочекався роутер, дату підключення і за 5 хв все налаштував
-
Я нералжу оксіо. Чекав більше тижня техніка, він типу прийшла і щось підключив, мабуть на щитку, але навіть не передзвонив. Нічого не працювало. Записали чекати ще техніка майже тиждень. Послав їх подалі, відправив обладнання і підключив телус. Виявилося у мене вже навіть роутер телуса був. Вам се підключилося за 5 хв.
-
Промокод oxio - RLQ83WM
-
Ми підключили freedom, за два дні отримали роутер і вже з інетом. А oxio пишуть 10 днів чекати🙈
-
Отлично, рефералку где брали?)
-
Вот кому надо будет мемуары писать
-
Хорошая тех поддержка. Через месенджер решил все вопросы быстро.
-
Вот я кидал про OXIO. Нам все нравится. Контракта нету. Первый месяц бесплатно
-
Подивіться інтернет oxio. Також з рефералкою перший місяць буде безкоштовно
-
This group uses @RemoveJoinGroupMsgBot to remove joined group messages. Add the bot to your group to keep the conversation clean.
-
Везде так. Но зато выпускают оперившихся водителей на дорогу. И тут либо крайне тяжело или невозможно купить права. Была какая то китайская пара которая своим делала права, и потом за деньги. Но быстро раскрыли их.
-
t.me/BritishColumbiia
-
Тут просто система , что вы в течении года учитесь и повышаете навыки вождения улучшая свой класс прав Полные права можно получить через год
26 Jan 2023, 06:42
3303/106694
less than a minute ago