UA to Calgary🇨🇦
-
Это на Fish creek и Glenmore
-
Stanley Park, North Glenmore Park ( поблизу є супермаркет Iga , там можна купити дрова)
-
Усім привіт Офер від Fido 💛/ Koodo 💜 *IPhone 14 на 128 гіг 24$/місяць на 2 роки (не лізинг)📱 + гіфт карта на 150$ Rogers❤️ *google pixel 7 128гіг 0$ щомісяця (лізинг), що б викупити - потрібно доплатити 240$ через 2 роки. + гіфт карта на 200$ Деталі в лс
-
🔥ВЕЛИКИЙ РОЗПРОДАЖ!!!🔥 Такого ще не було! 📱iPhone 14 128GB та iPhone 14 256GB зі знижкою майже 50%. $0 передоплати. 🎁 Та й ще аксесуари в подарунок! Завітай в Southcentre Mall та переконайся! ☝️Акція має обмежений термін, тому не зволікай!
-
Хто може сьогодні або завтра поміняти масло в машині ? Відпишіть будь ласка
-
Я на кухне это делаю
-
🔥ВЕЛИКИЙ РОЗПРОДАЖ!!!🔥 Такого ще не було! 📱iPhone 14 128GB та iPhone 14 256GB зі знижкою майже 50%. $0 передоплати. 🎁 Та й ще аксесуари в подарунок! Завітай в Southcentre Mall та переконайся! ☝️Акція має обмежений термін, тому не зволікай!
-
Кому-нибудь нужна гривна на карту? Мне нужен обмен на канадский доллар
-
Мы все пиратское смотрим через Соньку(ps4) любой сайт открывает без всякого впн и ничего не блокирует а вот когда включили впн на телеке то телус сразу прислал оповещение лендлорду ))
-
У вас они с местной печатью?
-
А сколько есть?
-
А ссори, для систем, не внимательно прочитал
-
Поваренная соль? ru.wikipedia.org/wiki/%D0%A5%D0%BB%D0%BE%D1%80%D0%B8%D0%B4_%D0%BD%D0%B0%D1%82%D1%80%D0%B8%D1%8F
-
Напишите в лс
-
🏡Ищем ДОМ / КВАРТИРУ/ БЕЙСМЕНТ / КАЛГАРИ Семья 👨👩👧 (папа, мама и ребенок 3 лет) Без вредных привычек🤗 Возможно кто-то будет пересдавать ☎️ Готовы заселиться с 16.08.2023 🙏 Пожалуйста, предлагайте варианты , ОГРОМНОЕ СПАСИБО!
-
Привет Кто-то продает велосипед?
-
На Маркетплейсі багато чого є
-
Поделитесь опытом или информацией как снять жилье ньюкамерам без кредит скора и пруф оф инкам? По приезду же этого всего нет? Расскажите вашу ситуацию, может совет какой нибудь) Буду благодарен
-
Привіт. Спробуйте broadwalk, вони з українців не беруть за три місяці чи з credit score.
-
Гляну, спасибо)
26 Jan 2023, 06:42
33055/105027
20 minutes ago