UA to Calgary🇨🇦
-
Мне работодатель помогал заполнить. Сказал что и где писать
-
Я об этом и говорю, но изначально забирают 20 процентов без вопросов, а могли бы и спросить
-
Це не про попередні податки, а про майбутні. Коли компанія в кінці року буде за вас їх платити
-
Де можна здати кров після направлення лікаря
-
Судя по дате доставке это и есть Али, только в цене х10
-
Або Амазон
-
спасибо) ищу варианты по быстрее
-
Али
-
Подскажите пожалуйста, где можно приобрести наклейки украинского алфавита для клавиатуры?
-
+ уже лет 7 так делаю
-
Мабуть Це не популярний товар, тому доставка не буде швидкою Швидше вже запамʼятати де яка буква знаходиться і друкувати на автоматі)
-
Можете взяти аппойнтмент у dynalife і там здати.
-
Добрий день! Працюю в Telus в команді promotions. Тому кому потрібна допомога з підключенням інтернету, тв чи секрьюріті пишіть в особисті. (Підключення сервісів зі знижками) Також якщо у вас телус домашні сервіси то можна змінити вашого оператора на телус чи кудо за гарними умовами. Номер телефону 7787233814 Дмитро.(whatsapp, telegram).
-
Скажите пожалуйста, здесь есть кто занимается страховкой автомобилей?
-
Добрий день, я зі своей сім'єю збираюся у Едмонтон 25 вересня і хотіла дізнатися чи є хтось кто може також туди їде в ті дні на машині і може підвести нас до туди
-
Дякую
-
Если не найдете никого, то гляньте PopaRide(аналог нашего блаблакар), мы так ездили
-
Все вірно) просто шукала,хто може все пояснити
-
Вітаю . Я- Ольга, жіночий та сімейний психолог 🫶 знаю, що зараз дуже багато людей втратили опору, близьких людей, бізнес , житло країну . Це дуже важко, але Я вірю в силу людей і їх бажання , тому впевнена, що кожна жінка і кожна пара може вирішити будь-яку ситуацію в їх житті 😌 З радістю допоможу Вам в цьому . Працюю з будь-якою жіночою та сімейною проблемою , звертайтеся 🫶
-
Це не в реджестрі , шукайте трак автошколу і записуйтесь на курс аір брейк
26 Jan 2023, 06:42
33297/105108
less than a minute ago