UA to Calgary🇨🇦
-
Добрий день! Працюю в Telus в команді promotions. Тому кому потрібна допомога з підключенням інтернету, тв чи секрьюріті пишіть в особисті. (Підключення сервісів зі знижками) Також якщо у вас телус домашні сервіси то можна змінити вашого оператора на телус чи кудо за гарними умовами. Номер телефону 7787233814 Дмитро.(whatsapp, telegram).
-
Если не найдете никого, то гляньте PopaRide(аналог нашего блаблакар), мы так ездили
-
Все вірно) просто шукала,хто може все пояснити
-
Вітаю . Я- Ольга, жіночий та сімейний психолог 🫶 знаю, що зараз дуже багато людей втратили опору, близьких людей, бізнес , житло країну . Це дуже важко, але Я вірю в силу людей і їх бажання , тому впевнена, що кожна жінка і кожна пара може вирішити будь-яку ситуацію в їх житті 😌 З радістю допоможу Вам в цьому . Працюю з будь-якою жіночою та сімейною проблемою , звертайтеся 🫶
-
Усім привіт, друзі. Мене звати Павло і я Автомеханік з 11-ти річним стажем та ще більшим досвідом роботи у цій сфері. Зараз працюю за спеціальністю Automotive technician в Окотоксі та Калгарі. Надаю якісну допомогу в виборі та придбанні авто, діагностика на виїзді, огляд при купівлі, рекомендації по ремонту та зокрема сам ремонт на СТО де працюю в Central Auto Care. (Я маю усі необхідні інструменти, засоби діагностування помилок по авто та навички які допомагають мені якісно оглянути авто) З приводу огляду, діагностики, допомоги в пошуку та купівлі авто пишіть в особисті, або телефонуйте. Можлива допомога з insurance inspection. 437-230-3864 Павло. 050 706 89 29 (Телеграм,Вайбер)
-
Там від якоїсь суми рахують, уточніть на пошті
-
Якщо напишете велику собівартість - так. Рахунок приде від пошти Канади
-
Я бы прошла...это бесплатно?